Jämför krediter till jul

Inlägget är i betalt samarbete med Låna pengar

Hej på er! i dagens samarbete så vill jag börja med att skriva att jag uppmanar ingen till att ta lån om dem ej har råd med det, för lån kostar ju också, och att ta ett lån för att kunna köpa julklappar till exempel när man vet att man inte har pengar att betala tillbaka det är ju inte bra!

Det jag däremot kommer tipsa och skriva om idag är till er som brukar ta lån, som kanske vet med er att ni får mer pengar i Januari, och att Decembermånad har ni väldigt mycket utgifter. Då är det bra att man har chansen att kunna ta lån. Det man måste tänka på är som jag skrev ovanför, att man har råd att betala tillbaka. För med lån så kommer även ränta. Och den biten är det super viktigt att ni håller koll på.

Det som är bra med kontokredit är att det fungerar likadant som ett vanligt kreditkort, och du betalar ENDAST ränta på de pengarna som du faktiskt lånar.

Och du får även använda hur mycket kredit du vill, eller även så lite kredit som du vill, det kostar alltså inget extra om du väljer att använda mindre pengar än vad du fått kontokredit på.

Jag tycker personligen att det är bra att det finns krediter, för det är kanske inte alla som har råd just då att köpa något, men sen kanske det är något som dem verkligen behöver. Och att dem vet med sig att dem har råd egentligen, bara att just den månaden kanske det kom oväntade utgifter. Varför skulle det då vara fel att låna till det? Så länge man kan betala tillbaka och är medveten om att man betalar för ränta, Så tycker jag att det är upp till var och en att välja helt själva.

December är ju en sådan månad då väldigt många har stora utgifter, då det ska handlas, julklappar,julmat, resor för att åka och hälsa på vänner och familj, nyårsfirande och mycket mycket mer! Så vet du om att du behöver låna pengar till jul,

så tycker jag att du ska jämföra så att du hittar det lånet/räntan som passar dig bäst. Därför tipsar jag om denna sida, då man enkelt kan jämföra lån och kreditbolag och på så sätt inte välja fel! För det är trots allt väldigt viktigt att man väljer det alternativet som passar en själv bäst!

Gillar

Kommentarer