Homeday

Hej på er! var ledig även idag också, så har styrt lite här hemma idag med. idag gick jag igenom mitt sminkbord och alla lådor med smink, kände att det var dags att rensa, har ju beställt hem massor nytt smink ifrån Lyko som kommer imorgon så lika bra o rensa ut. Lite av allt jag rensade var sånt som inte ens är öppnat, men aldrig använt. Det ska jag fota och lägga ut på min bloppis.

Vill ni kika på sakerna ja har ute där så är det bara skicka en följarförfrågan, ni kommer direkt dit HÄR! Än så länge har jag mest kläder ute, men kommer att lägga ut smink & skönhet också när jag får tid till att fota det.

Sen har de varit lugnt hemma bara, skönt att ta de lugnt hemma när man väl är ledig, jag har jobbat mycket sena kvällar både denna och månaden innan sen månaden som kommer, och då hinner man inte göra så mycket på dagarna innan jobbet haha.

Tänkte att jag fotar lite av mitt nya smink så fort ja testat det för att ge er tips. Sen måste jag även hinna fota lite outfits och annat super länge sen jag använde bilder här i bloggen ju haha.

Men ju ljusare det blir ute, varmare och bättre väder desto mer taggad är jag på att ta outfits bilder, jag vet inte men jag gillar inte att ta bilder när det är kallt & mörkt ute, blir ju så mycket bättre bilder på sommaren ju!

Nej nu ska jag och babe äta upp vår kvällsmat som består av mackor & varm oboy och sen kolla vidare på en film vi satte på!

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Härligt med en hemma dag och att fixa! Kul med nytt, blir avundsjuk 🤩😂
nouw.com/jasmineivanoff