HEEEEJ BLOGGEN!

Känner mig så dålig som glömt bort bloggen, i hela 2 veckor! Skärpning Sandra! Men jag har fokuserat väldigt mycket på min instagram, men jag älskar ju att skriva här och dela med mig, så jag kommer bli bättre på uppdatering :) Det jag inte vet är vad ni vill läsa om, jag är ju väldigt ytlig här i bloggen, dvs det är mest inlägg om tips på saker, jag vet inte riktigt om det är det ni vill läsa om, eller om ni vill läsa mer om mig och mitt liv? :) Kanske ska byta inriktning, eller så kan jag köra båda delarna!

Måste bara tipsa er om att INTE se Stephen kings nya film, jag var så så taggad på den, och till och med räknade ner dagarna tills den skulle släppas, jag älskar ju alla filmer och böcker med Stephen king, men denna var en besvikelse. Faktiskt så himla dålig! Om ni missat så heter Filmen " In the tall Grass" filmen hade ingen speciell handling, och var så himla rörig, så man förstod knappt någonting, och spännande? Nej de var den verkligen inte! Har ni sätt den? om inte, slösa inte er tid på att göra det haha.

Nu ska jag boka in ett frisörbesök, och beta av lite mejl!

Vi hörs ikväll med ett nytt inlägg!

Hur snygg är inte vår nya tavla ifrån Canvasbutik? ( Sponsrad produkt) Kika in på instagram för att se den andra tavlan jag valt!

HÄR! Jag har även en pågående tävling, om ni vill vara med och delta!

Gillar