HEDER

Skriver ett inlägg innan jag ska se på serien " Heder " den är faktiskt riktigt bra tycker jag. Om ni inte har kikat på den, så borde ni göra det, det är ikväll kl 21:00 på 3 an! Jag behöver även era tips på bra serier, då jag är en riktig serienörd och föredrar faktiskt serier istället för filmer nu för tiden. Visst brukar kika på filmer ibland, men inte alls lika ofta som förut.

Jag letar dock efter en film som jag blir galen över att jag inte hittar, minns inte alls vad den heter, de enda ja minns är att det är en granne som låser in sin granne i källaren, och håller henne inlåst där och i källaren är det liksom som en lägenhet med typ 50 tals tema. Vet ni vad filmen heter så får ni jättegärna skriva det, då jag försökt allt haha. Google är inte min bästa vän i det här, då allt förutom filmens namn kommer upp.

Ska även börja planera in vad för inlägg som ska upp här, vad det ska vara varje dag, minns att jag hade sådan struktur förut här i bloggen, att jag hade olika dagar för olika inlägg. Och det uppskattades av er, och så var det även enkelt för mig att hålla koll på vad jag skulle lägga upp.

Nej, vi hörs mer imorgon. Ha en fortsatt bra kväll!

Mitt allt. Vad jag älskar dig ❤

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Vilken Mysig bild 😌
nouw.com/brieditiseventing
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vilken Mysig bild 😌
nouw.com/brieditiseventing
brieditiseventing
brieditiseventing,
Vilken Mysig bild 😌
nouw.com/brieditiseventing
tildablanksvard
tildablanksvard,
Håller verkligen med dig, föredrar serier så mycket mer!
nouw.com/tildablanksvard
tinafalkestad
tinafalkestad,
Måste se Heder, den verkar så bra! 😊 Vet faktiskt inte vilken film du menar, tror inte jag sett den! Så fin bild på er 😊<3
nouw.com/tinafalkestad
michellealmqvist
michellealmqvist,
Åh! Kollar oxå på den serien, så bra!! 😍
nouw.com/michellealmqvist
maartiinasvardag
maartiinasvardag,
The girl next dorr om jag minns rätt. Inte den med Josh Hartnett utan en äldre film.
nouw.com/maartiinasvardag
maartiinasvardag