Handtag & knoppar - Köksinredning!

Ny dag och nytt tips, detta är ett tips för er som gillar att ha det fint och stilrent hemma, Frontapply är en butik som har allt till kök och badrum och möbler. Riktigt fina och prisvärda produkter har dem, Men just idag tänkte jag tipsa lite extra om produkter till köket, och det är kökshandtag från Beslag design som jag ska berätta mer om.

Ibland när man handlar online så är det svårt att veta hur produkten ser ut, och om den kommer passa hemma. det är flera gånger man köpt något som sedan inte passar hemma med färger eller liknande och det som är så smidigt med frontapply är att man kan matcha färg och handtag direkt online, och välja bakgrundsbild för att se hur just ditt handtag kommer passa hemma hos dig då blir det enklare att välja kökshandtag. Så det som man gör är att man väljer bakgrund, och det kökshandtag man är intresserad av. Så ser man hur det passar 😍 och det gör man med hjälp av beslagsväljaren.

Här ovan ser ni hur det ser ut med olika bakgrunder, detta handtag är ett av de mest sålda kökshandtagen från sidan. Det finns olika storlekar, och jag som gillar mässing är riktigt sugen på dessa handtag. Det skulle passa så bra hemma hos oss! Vad har ni för stil hemma? Jag tror ni kan hitta rätt handtag till just ert kök, bara in på sidan och kolla. Tänkte även visa två andra kökshandtag som jag tycker är så himla fina!

Detta kökshandtag passar även som badrumshandtag eller garderobshandtag, visst är det fint? det är i polerad mässing storlek 128 mm.

Knopp, polerad mässing, såna här knoppar har jag funderat på till skåpen i köken, nu har vi bara vanliga vita, men med dessa skulle det bli väldigt mycket finare. Kul med lite förändring också till köket!


Frontapply har fri frakt på ordrar över 750 kr, annars kostar det endast 49 kr i frakt, leveranstiden varierar men produkter som finns i lager brukar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar.


Gillar

Kommentarer

juliahjelm
juliahjelm,
Verkligen så mycket fint. Detta spåret är lite vad jag tänkt mig när jag någon gång flyttar hemifrån och får bygga upp mitt egna hem!
nouw.com/juliahjelm
elinm
elinm,
Vilka fina! 😊
nouw.com/elinm
Så fina dom vart. 😊
acinorev.blogg.se