Grym hårvård från John Frieda

Hej på er! och trevlig helg! Jag hoppas ni mår bra, jag mår i alla fall riktigt bra :)

Idag tänkte jag tipsa om GRYM hårvård, Jag älskar verkligen hårvård, det är så viktigt att ta hand om sitt hår! och bra hårvård var verkligen något jag behövde nu, jag har färgat mitt hår så mycket ( gick ju från brun till blond) och vi alla vet ju vad blekning gör med håret. Så detta kunde inte komma lägligare! Det bästa med detta samarbete är att jag även kommer få tävla ut ett skräddarsytt kit till någon av er! Den tävlingen kommer vara på min instagram, jag säger till när den är uppe så ni kan delta 🌸

Detta är det jag fått hem, och det är två olika serier Jag kommer skriva lite kort om varje produkt jag fick hem!

👩 Miraculous Recovery Conditioner och Schampo - Reparerar utseendet och känslan av torrt, skadat hår samtidigt som produkten återställer hårets naturliga frizz-försvar för märkbart silkeslent resultat. Innehåller Amino Repair Complex som gör att ohanterligt frizzigt hår nu kan bli ett avlägset minne.

👩 Miraculous Recovery Deep Conditioner -Djupbehandling som reparerar håret med synlig effekt. Stärker torrt, skadat och frissigt hår samt skyddar det från att gå av. Återfuktar på djupet så att håret blir följsamt och glansigt. Berikad med avokadoolja.

👩Daily Miracle Leave-in Spray - Frizz Ease Daily Miracle Leave-in Spray är fylld med vitaminer, proteiner och fukt som vårdar, stärker och reparerar torrt och skadat hår utan att tynga ner.

👩 Sher Blonde go blonder Conditioner & Schampo - Vårdande med en skonsam formula från citron och kamomill som återskapar fuktbalansen, ljusar lätt upp och gör håret silkeslent. För ett glansigt och solblekt hår.

👩 Sheer Blonde Go blonder lightening spray - En spray som ljusar upp blont hår med upp till två nyanser. Den patenterade uppljusande formulan har noggrant blivit framtagen tillsammans med en blandning av kamomill och citrus, för strålande blonda toner som gradvis ljusas upp efter 3-5 användningar.

Det jag glömde skriva där uppe är att produkterna luktar såååå otroligt gott också, Denna tävling vill ni absolut inte missa, något annat som är bra med produkterna är att dem är billiga, dem finns lite överallt att köpa! 😍

Gillar

Kommentarer