Färgat håret - utan resultat

Hej på er! vad gör ni ? Jag har precis färgat håret, MEN jag valde fel färg så det syntes ingenting. Blir så trött, jag avbokade mitt frisörbesök förra månaden för att jag skulle låta håret vila efter all färgning och liknande. Men sen tänkte jag att jag ändå ville färga lite utväxt, sagt och gjort så gjorde jag det. Men jag valde en ljusbrun färg, så nu är utväxten fortfarande brun, och jag har slitit på håret i onödan eftersom det inte syns något, den färgen jag skulle ta var ju blond, men var så stressad så läste fel på förpackningen. Aja det är sånt som händer! Nu får jag låta håret vila i någon månad till innan jag ger mig på att färga det.

Annars idag har det varit en lugn dag, jag var och handlade lite förut, fick bland annat med mig en ny foundation och lite annat smått och gott.

Jag har inte hunnit att strukturera upp det här med olika inlägg ännu, Jag tänkte göra det imorgon. Så har ni några önskeinlägg ni vill att jag börjar med här, skriv det i en kommentar :)

Nu tänkte jag äta lite popcorn som jag fått hem ifrån Pro brands ( Mer om det samarbetet i morgon dagens inlägg, eller om ni vill se produkterna jag fick hem så finns det ett inlägg HÄR ) och sen kolla på det senaste avsnittet av Riverdale

Hoppas ni haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Nej vad tråkigt att det blev fel färg 😟 Så typiskt! Jag tycker om att läsa det mesta på bloggen, allt från ens vardag, till listor till outfits och sånt!:) Vad gott med popcorn mys!<3
nouw.com/tinafalkestad
tildablanksvard
tildablanksvard,
Tråkigt att det blev fel färg!
nouw.com/tildablanksvard
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Nej vad drygt med hårfärgen! Låter som en mysig kväll i alla fall 😍 Kram
nouw.com/evelinasjostrand