Events i Göteborg

www.folketshusgoteborg.se

Hej och god förmiddag på er! Vilket väder vi har idag, solen skiner! Så underbart, dagens tips riktar sig främst till er som bor i Göteborg eller närliggande orter, men även till andra som bor i andra städer.

Nu när det är sommar så hittar man ju på så mycket roliga saker, man har semester från jobb, barnen är lediga och man vill kunna umgås och ha roliga saker inplanerade.

Det jag tänkte berätta mer om idag är Events i Göteborg

Hos Folketshus finns det olika event man kan gå på, man kan hitta alla kommande events på hemsidan, och så kan man enkelt gå in och boka direkt där, en del event har biljettförsäljning på annat håll, men instruktioner finns på sidan om vart du hittar och kan boka just din biljett.

Ett event som ni kan gå på är till exempel " Vision - A tribute to Abba " den är i September så ni har god tid på er att boka och bestämma er om ni skulle vilja gå. Perfekt för dig som älskar ABBA, eller som jag skrev ovanför bara vill hitta på något roligt med dina/din nära och kära! Mer information om just detta Event finner ni på sidan!

Jag tycker det är super roligt att dem anordnar events, ett väldigt roligt och bra initiativ, sen så är hemsidan lätt att förstå också, Dem anordnar ju inte bara events utan har andra aktiviteter så som en Restaurang, Café och så anordnar dem även Företagsevent och har konferens lokaler och konferens rum.

Jag tycker ni ska kika in hos Folketshus, och få lite mer information om de olika eventen som dem har, eller om du bara är nyfiken på att kolla vad dem erbjuder!

Jag hoppas ni gillade detta tipset, jag älskar ju att tipsa om bra saker till er, och tyckte att detta verkligen var ett tips som behövdes nu i sommar/höst :)

Gillar

Kommentarer