EN FILM JAG INTE KLARAR ATT SE!

Hej! det börjar verkligen bli höst ute nu, jag är ju en sommarmänniska, och tycker att värmen och sommaren ska hålla i sig ett bra tag till, men ändå så är hösten mysig. Vad föredrar ni? är ni höst eller sommarmänniskor? Jag tycker även denna sommar har gått så sjukt fort. Känns som det nyss var Juni, men nu redan är vi inne på september.

Iallafall jag tänkte ta och prata lite om skräckfilmer, jag är en människa som kan se alla skräckfilmer, jag älskar skräckfilmer och tycker sällan någon skräckfilm är läskig, förutom... " DET" igår när jag kikade på tv så kom reklamen, och jag började nästan gråta. De kommer ju en del 2 nu imorgon på BIO, och det var alltså den som var på reklam. Jag var tvungen att blunda, för jag klarar inte av att se clownen, jag vet inte men det är den enda skräckfilmen jag inte kan se. Jag tycker den är så läskig, och nu pratar jag alltså om den första original filmen.

Var bara tvungen att skriva det, då jag läst på bloggar att många är taggade på den filmen. Jag är taggad, men vågar man se den? Hur känner ni inför den filmen?

Gillar