Ekologiskt smink och hudvård

Inlägget är i betalt samarbete med Moyana Corigan

Hej på er! Dagens samarbete är ett väldigt roligt samarbete, iallafall för dem som gillar hudvård och smink. Jag älskar ju bra hudvård, det är viktigare för mig än vad smink är, men jag älskar ju smink också. Och just Ekologisk hudvård är något som jag på senare dagar har börjat att använda. Det som är bra med Moyana Corigan är att dem har ett stort utbud av veganvänliga produkter och deras produkter är inte testade på djur!

Som jag skrev ovanför så har dem både smink, och då är det mineralsmink som dem har, sen så har dem hudvård, ansiktsvård och så har dem även olika Startpaket som man kan köpa. Jag har klickat hem ett startpaket från dem. Jag länkar det nedan och skriver lite mer om just det startpaketet jag har beställt.

Jag kan börja med att säga WOW till utseendet på deras produkter, det är ju nästan som så att man köper dessa bara för att få ha dem som prydnad i badrumskåpet. Detta är alltså Startpaketet som heter Hudvård Stora Melon & Cucumber. Det innehåller

* Hand och Body Lotion

* Hand och Body Soap

* Sea salt body Scrub.

Startpaketet är nu nedsatt i pris också, hur bra som helst! Så passa på att fynda. Dem har andra startpaket med andra dofter också, några av dessa är Vanilla Amber, Passionfruit.

Något som jag också passade på att beställa när jag väl beställde var Mineral Foundation, det är ju väldigt bra för huden att använda bra smink, och just mineral foundations är något jag hört väldigt bra om. Jag beställde 2 stycken då dem nu har ett erbjudande att mixa 2 st foundations till ett super bra pris 529 kr!

Färgerna jag valde är

* Ella Rae 06 Medium Tan - Denna foundation består av 100% rena mineraleri puderform som täcker rodnader och jämnar ut huden samt dämpar glansig hud.


* Valery Van 07 Tan - Jag valde även en lite mörkare färg då jag är solbränd nu på sommaren, och man vill få det att se så naturligt ut som möjligt.

Gå in ni också och kolla in deras utbud, Jag kommer att berätta mer om produkterna jag köpt när jag fått hem dem, så håll utkik här i bloggen! :) Hoppas ni gillade detta tips!Gillar

Kommentarer