Continu Hårvård

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget är i Samarbete med Kicks

Hej på er! Då var det Måndag igen, och en ny vecka väntas :) Jag har jobb hela veckan, så det händer inte allt för mycket för mig. I helgen så har jag verkligen tagit hand om mitt hår, något ni kanske inte vet om mig är att jag ÄLSKAR hårvård, jag har alltid tyckt att det är så viktigt att ta hand om sitt hår, jag älskar att ta hand om mitt hår, att ha bra produkter till håret, göra fina frisyrer. Håret är viktigt för mig helt enkelt.

Jag har fått hem produkter ifrån Kicks, så denna helg har jag invigt dem. Och jag är så nöjd! De märket jag har testat är " Continu"

Se nedan för mer beskrivning.

Continu Cystine Overnight Treatment 200 ML. - Detta är en intensiv behandling som reparerar och stärker håret. Den förhindrar hårstrån från att brytas, och ger ett omedelbart och långsiktigt skydd av hårets naturliga keratin. Innehåller moringaextrakt som skyddar håret från yttre miljöfaktorer. Den är även 100% vegansk och producerad i Sverige.

Hur du gör för att använda : Applicera i torrt hår och låter verka över natten, på morgonen så tvättar du bort det.

Jag trodde att det skulle bli kladdigt att ha det under natten, och kännas konstigt, klia eller så. Men det kändes inte ens att man hade i den i håret, det blev inga fläckar eller var kladdigt och kliade inte. Samt så är lukten UNDERBAR på denna serie! 5/5 i betyg. Denna kostar 249 kr och ni hittar den HÄR!

Continu Hyaluronic Acid Moist Schampo 300 ML - Schampo med hyaluronsyra för ett intensivt återfuktat och balanserat hår. Inkapslad sodium PCA frigörs gradvis i håret för en omedelbar och långsiktigt ökad fuktabsorption. Äppleolja adderar glans för ett friskt hår. Ger en midl rengöring som återinför fukt och eliminerar frissighet. Linfröextrakt med antioxidanter bidrar till att bibehålla hårfärg genom att skydda mot fria radikaler. 100 % vegansk och tillverkad i Sverige. ( Text tagen från Kicks hemsida)

Även denna luktar lika underbart som tidigare produkt jag beskrev ovan, hela denna serien luktar så gott. Jag såg resultat redan efter en tvätt. 5/5i betyg även för denna! Denna produkt kostar 179 kr och ni kommer till den HÄR!


Continu Sodium PCA Hydration Conditioner 300ml - Djupt återfuktande balsam med inkapslad sodium PCA som gradvis frigörs i håret för en omedelbar och långsiktig fuktabsorption. Laddat med hyaluronsyra för intensiv återfuktning och äppleolja som bidrar till glans. Mjukgör håret och motverkar frissighet utan att tynga ner. Linfröextrakt med antioxidanter bidrar till att bibehålla hårfärg genom att skydda mot fria radikaler.100% vegansk och tillverkad i Sverige.

Även denna får 5/5 i betyg och kostar 179 kr, Ni hittar den HÄR!

Tack Kicks och Continuhair för grymma produkter!


Gillar

Kommentarer