Bra miljö att jobba i

Inlägget är i betalt samarbete med Hagalunds kontorshotell

Hej! ny dag och nytt tips till er från mig, detta tips är främst till er som arbetar hemifrån och behöver ett kontor :) Om det är något jag märkt när jag jobbat hemifrån under dessa år är att det hade underlättat för mig att ha ett kontor, när man arbetar hemifrån och inte har något kontor så blir det lätt så att man aldrig är "ledig" utan man blandar ihop jobb med fritid.

Eftersom jag endast jobbar med sociala medier till 50% och på annat jobb 100% så behöver jag inte ett kontor i dagsläget, men om det blir så att jag arbetar mer med sociala medier igen så kommer jag hyra ett kontorsrum.

Tänkte berätta mer om ett specifikt kontorshotell i Stockholm och det är Hagalunds

Vad erbjuder då dem?

- Man hyr en kontorsplats,

- Välj själv om du behöver ett stort eller litet rum, ni kanske är flera som hyr tillsammans då är det smidigt att hyra ett stort.

- Allt ingår och det är kort uppsägningstid

- Kaffe, färsk frukt, wifi, skrivare, scanner och mindre mötesrum är några av de saker som de erbjuder, men de erbjuder mer än så, det går att läsa på sidan allt dem erbjuder!

- Olika paket att välja på Mini, small , medium och large!

Fördelar med att hyra ett kontor är att man som jag skrev ovanför inte blandar ihop jobb med vardag/ledig tid. Utan man gör det man ska på kontoret och sen går man hem och behöver inte tänka på jobbet på samma sätt som när man jobbar hemifrån

Man kommer ut och träffar människor, en ombytt miljö och så kan man ha alla sina jobb saker på ett och samma ställe.

Gå in och läs mer om ni är intresserade, ni kan även lämna en intresseanmälan på sidan så kommer de höra av sig till dig och ni kan planera in en visning!

Gillar

Kommentarer