Header

Har gruvat mig för att ta tag i bloggandet igen men nu när Simon sover och jag väntar på att han ska vakna slänger jag in lite bilder på vad som hänt de senaste månaderna!

Vi har varit på marholmen och spelat paintball och myst i stuga ❤️

Jag blev bjuden på indigo av Sanna ❤️

Vi har börjat komma iordning i lägenheten!

Favoritrummet ❤️

Lite annat fint!

Ellen fyllde fem år 😍

Vi har invigt Simons fasters nya lantställe som dom köpt uppe i Bollnäs!

Träningen går bra =)

Fick Såå fina rosor av Simon!

Frans döptes ❤️

Vi på dopet. Jag älskar dig❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någon som trivs i nya lägenheten och nya soffan är iallafall Hjördis. Hon är så lugn och harmonisk! ❤️

Likes

Comments

Det känns som att vi inte hunnit vara så mycket uppe i Bollnäs under sommaren. Men när vi varit upp så har vi försökt hinna med så mycket som möjligt. Den här vändan han vi både fika hos mormor och farmor, gå på Järvsö creperie, plocka svamp, spela spel, bada i poolen och paddla. Allt som man kan önska!

Familjen är bäst!

Likes

Comments

Vi var ju till Budapest i början av augusti och det var sååå fint väder. Typ 40 grader varmt och solen sken under de fyra dagar vi var där! Rekommenderar verkligen Budapest om man är sugen på en weekend!

Så mysig resa!

Likes

Comments

Vi har ju som sagt flyttat. Här kommer lite kläder från vår nya lägenhet som är en tvåa på nästan 60 kvadrat!

Har inte hunnit få ordning på allt än men ner bilder kommer med tiden. Tar tid att fundera ut vad för möbler och sånt man vill ha!

Likes

Comments

Har varit alldeles dött här på slutet och det kanske är dags att börja uppdatera. Vad har hänt sen sist? Typ massor. Vi har flyttat, haft semester och varit utomlands. Ska verkligen försöka ta tag i bloggandet igen.

Fick bli en liten gammal selfie =)

Likes

Comments

Alltså det har ju varit lite flyttkaos hos oss förra veckan. Nu börjar man äntligen känna sig hemma och det som går att packa upp är upppackat. Nu väntar vi bara på nya soffan och att pappa ska komma med min tv bänk. Man får ta lite i taget =)

Vi firade med liite tacos igår när vi kände att vi var klara med det som gick!

Likes

Comments

Simon tävlade ju i Allingsås för ett tag sedan och slutade med en tredjeplats och i helgen som var var det sista tävlingen i Sundsvall. Han fick tävla i seniorklassen och det blev tyvärr ingen final men en bra sjundeplats! Nu har han gått på offseason och det ska bli skönt att äta gott och umgås igen ❤️

Du är bäst!

Likes

Comments

Är inte speciellt duktig på att uppdatera nu men har varit så mycket med midsommar, häng med familjen och Simons andra tävling. Här är lite bilder från Hälsingland iallafall ❤️

Har varit så skönt att vara hemma!

Likes

Comments

Simon hade röda söndagen på sig att få äta vad han ville så vi ä åkte till Stockholm under dagen. Blev en hel del fika, mat och godis!

En välbehövlig dag!

Likes

Comments