VILKET DJUR ÄR DU? 🐾

På nyårsdagen träffade jag familjen för middag. Det var pappa som ringde och ville bjuda alla oss syskon på middag eftersom vi firade nyår på varsitt håll.

Vi åt på Ri Cora på Södermalm. En riktigt bra asiatiskt restaurang med både ala carte och buffé.

Buffén var riktigt bra, med både de klassiska asiatiska rätterna, samt dimsum (små asiatiska maträtter, dumplings och liknande), sushi av alla dess sorter och en grillbuffé med både anka, lamm, entrecote, kyckling och oxfilé. Supernöjd!
Så den kan varmt rekommenderas.

Eftersom nyåret precis passerat, och min pappa är från Asien, så diskuterades det kinesiska nyåret och alla dess djur, motsvarigheten till våra svenska horoskop.

Så vi fastna och satt och läste om vilka djur vi är, kom fram till att jag är OXE.
Tycker det är rätt intressant, eftersom den kinesiska oxen är en bra kombination av den svenska Oxen och Kräftan.

Vilket djur man är beror på vilket år man är född.

Det fetstilta är det som jag tycker stämmer in och är extra intressant för mitt tecken. Som sagt väldigt lik både den svenska Oxen och Kräftan som är väldigt envisa, lojala och målmedvetna personer.

🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮

År som var oxens år: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985 (Mitt år 💕), 1997, 2009.

OXENS TECKEN
Oxens tecken är nog det mest pålitliga tecknet av alla. De är duktiga på att organisera och planera, och är extremt dedikerade och når framgång genom eget hårt arbete och tar inga genvägar. De tar sällan risker utan satsar på långsiktiga investeringar som är mer trygga.

Oxar innehar ofta positioner som är ansvarsfyllda och de gräver lätt ned sig i sitt arbete.

Ofta är de mycket bra ledare då de är lojala, trygga och förhastar sig inte i svårare situationer.

De går sin egen väg och törs inte lita alltför mycket på andra människors råd. Människor födda i oxens år är också väldigt lojala men glömmer inte heller oförätter så lätt. Oxar kanske inte är de mest kreativa eller galna personer men i oxen får du en verklig vän om du kan förtjäna dennes kärlek.

De kan verka oromantiska men hyser mycket kärlek för ett fåtal utvalda. Oxar är envisa och tålmodiga, agerar efter övervägda beslut och gillar ej förändringar.

De är inte spontana och tar mycket lång tid på sig att skapa en intim relation, men väl där så är de för evigt trogna.

Oxar jobbar mycket, ibland alltför mycket. De skulle nog ofta tjäna på att ta en paus då och då och vila upp sig. De har näsa för detaljer och klarar av monotont arbete bättre än de flesta andra. På jobbet är de ensamvargar som inte tycker alltför mycket om grupparbete.

Det sägs att oxar ofta får ett långt liv. 🖤

TA REDA PÅ VILKET DJUR DU ÄR I DET KINESISKA HOROSKOPET HÄR.

En liten del av buffén, och en liten del av min familj. Saknas fyra av mina syskon. 🖤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229