Tisdag - ny dag, nya tag!

ARBETE & UTBILDNING, DJUPDYKNING, FÖRÄLDRARSKAP
Tisdag, andra dagen på julveckan, vår tyngsta vecka på jobbet. Gårdagen gick trots tung ODR väldigt bra tycker jag, och jag kunde lämna jobbet enligt schemalagd arbetstid.

Känslorna var lite överallt igår. Men som psykologen sa igår; ta dig tid att sörja. Gråt, det hjälper. Hon sa också något smart och kanske egentligen väldigt logiskt, nämligen att man ska ta sig tid att tänka osv på dagtid, avsetta 30-60min. För att slippa att tankarna kommer när man ska sova. För så är det ju ofta, det är då hjärnan går på högvarv och det blir omöjligt att somna.

Igår fick jag, vad jag tror, min första panikångestattack(?). Jag kunde inte sluta, jag försökte prata i telefon men fick bara fram massa snörvlade, inte som vanligt gråt, kändes sjukt att jag inte kunde kontrollera det.

MEN det kändes bättre när jag väl skulle sova och idag vaknade jag på betydligt bättre humör. Jag har fått i mig en ordentlig frukost, och ska strax bege mig iväg för dagens långpanna.

Btw, jag tog mig samman även igårkväll. Jag åkte till barnen med deras pepparkakor och tittade på julkalendern, kramades och sa god natt. Sen drog jag till gymmet, fick till ett grymt pass. Mer om det sen!

Ha en bra dag! 🍀🙏

Gillar

Kommentarer

MirandaÅhl
MirandaÅhl,
Super fin blogg! Var gärna med i veckans blogg. :)nouw.com/mirandaåhl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera