Till mina läsare: hjälp mig nu!

Jag läser andra bloggar i perioder. För några år sen så läste jag många "kändisbloggar", nu är det dock inte av intresse. Bryr mig faktiskt inte vilken club dom gick till eller deras senast make up inköp. But hey, smaken är som baken!

Det jag skriver om är ju egentligen inte speciellt annorlunda. Det är deras livsstil och vardag, detta är min. Vi lever i samma värld, men med olika intressen och prioriteringar. Och tur är väl det?!!

Något jag däremot funderat över, är er mina läsare!! Jag ser att många av er är återkommande. Men jag är nyfiken på vilka ni är och vad som får er att komma tillbaka?

Är det för att jag har mycket bilder? Träningsövningar? Kosttillskott? Recept? Mina barn? Familjeliv? Jobb? Inspiration? Vad intresserar er helt enkelt?

Jag blir alltid glad av kommentarer. Vare sig det är komplimanger, funderingar eller negativ kritik (så länge man inte gör det personligt och gömmer sig bakom en datorskärm under namnet "anonym").

Jag undrar också vad ni vill läsa om? Är det något jag borde göra annorlunda eller något ni vill veta mer om? Frågestund?

Tänkte även dra igång en tävling inom kort, men för att det ska fungera så måste ni vilja/våga kommentera! 😉
Fick just meddelande från posten! Mina paket från Fitnessguru har äntligen kommit, wihooo!! 😜👊
Perfekt timing, imorse tog jag sista Multipro tabletten! 😃👍

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Hello bruden:-) Jag tror jag hittade din blogg när jag surfade runt på olika Crossfit-sidor, och fastnade nog direkt. Är inte inne varje dag men kollar alltid igenom alla inlägg du gjort under tiden. Jag är själv mamma (3 döttrar) och ÄLSKAR träning (kör främst crossfit) så dina inlägg om kost/ träning/barn är superbra! Ska försöka bli bättre på att kommentera:-)
srundstrom
srundstrom,
Ok, va roligt!!:) Det är lite det som är tanken, att motivera andra och få andra att känna igen sig i min situation. Jag vill visa att det faktiskt går att hinna med sig själv, träning, familjeliv osv. Matlagning har alltid bara varit ett intresse. Älskar att både handla, laga och äta mat!!:-D Ska bli bättre på att skriva ut recepten på min mat. Men har du/ni funderingar så är det bara att hojta! Bloggar du själv?nouw.com/srundstrom
Guest
Guest,
Nä, har gjort men hinner inte med det längre tyvärr:-( Men Instagram kör jag och har nyss börjat följa dig även där:-) Alias kejkis Vi åker ner till Sthm i helgen. Maken ska tävla på Solid Open. Ska du dit och kika? :-)
srundstrom
srundstrom,
Ok!:) nää, jag hade velat kolla.. Men ska köra Tough Viking på söndag!nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229