Tänkte bli frisk nu!!

Lunch för en fighter, OCH för en sjukling!! 😩 Kesella med banan och kanel. Hade föredragit varm lunch, men orkar verkligen inte stå i köket mer än nödvändigt.

Jag har inte avklarat "Frukt & grönt" kursen som jag önskade. Men gjorde klart Basutbildningen på 6kapitel (om jag minns rätt?) och gjorde ett avslutande kunskapstest. Alla rätt på första försöket! Stolt! 😊 Med tanke på att jag inte jobbar heltid i butiken, så många av arbetsuppgifterna gör jag aldrig, så som temperaturkontroller, beställningar, checkar av rankinglistor för att se bruttovinster osv. Mycket intressant måste jag säga.
Önskar att jag orkade läsa vidare. Men tänkte vila en stund och ta mig ner till Apoteket innan det är dags att hämta trollen. Sinova Forte, nässpray och Ipren står på inköpslistan, och jag kan meddela att jag ALDRIG inhandlat dessa produkter förut. Jag vet vad det är, men har bävat för att ta till "hjälpmedel". Brukar låta kroppen sköta sånt själv, och det har gått alldeles förträffligt. Tills nu. Trött på att inte få jobba. Trött på att inte kunna träna. Trött på att vara TRÖTT!

Sist men inte minst, så går det ut över barnen. Inte så att jag är arg eller otrevlig. Jag är bara inte lika glad som jag brukar, och igår sa lilleman när jag kramade honom efter att ha borstat hans tänder. "Mamma, jag trodde du va arg eller nåt på oss. För du ser så ledsen ut..." Mammas plutt. Jag är varken arg eller ledsen, bara sjuk. Puss på min prins!! 💖

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera