Tack...!!

Jag blir alltid lika glad när jag får så här fina kommentarer. Vare sig det är här på bloggen, Facebook, på mailen eller i verkliga livet.

Syftet med mitt bloggande var ju från början att släkt och vänner på avstånd, som man inte träffar eller pratar med så ofta skulle kunna ta del av min vardag som nybliven småbarnsförälder.

Well, tiden gick... Det har gått 7år nu sen jag startade min första blogg på blogg.se och inte en enda gång har jag lagt bloggen på is eller liknande. En dag eller så när man haft fullt upp med annat, men inte under någon längre tid som många andra bloggare.

Min blogg handlar om mig och min vardag, mitt liv, mina känslor, funderingar osv. Den innefattar en hel del familjeliv, men också väldigt mycket träning och mat. Blandat med djupare inlägg. Bloggen har verkligen kommit att bli en del utav mig. Jag älskar att skriva av mig, och att kunna dela med mig av mina upplevelser och åsikter.

Jag är alltid mig själv. På gott och ont. Men oftast är jag en väldigt glad, positiv och driven person, jag hoppas att det lyser igenom till er som läser. Men jag är också människa precis som alla ni andra, och ibland blir det för mycket i huvud och kropp även för min del, och ja även det får ni (vare sig ni vill eller ej) ta del utav här i bloggen.

Jag brukar säga till folk att dom får läsa flera inlägg innan man dömer mig. Jag må vara väldigt frispråkig och tycker om att bjuda på massa egobilder, tycka vad man vill, men bakom dessa finns också JAG.

En väldigt enkel och ärlig tjej, på 28år, ensamstående tvåbarnsmamma, som jobbar ca 240-250tim/mån för att få ihop allt (ja, det kostar att bo i 4rok, ha bil, kunna resa utomlands och göra annat som gör livet värt att leva med två troll) som fixar, trixar, planerar och prioriterar för att försöka få så mycket kvalitetstid med mina barn, samtidigt som jag vill träna så ofta jag kan. Det är vad jag mår bra utav.

Träningen är en del av mig, min livsstil. Och lyckas jag bara att inspirera EN person till något bättre så känner jag att jag har lyckats. Men nu är det så att jag får massa komplimanger och förfrågningar om träningsscheman, pt, jobbsamarbete, kostfrågor m.m. Så jag är riktigt glad!! Jag hjälper förstår till i den tid och mån jag kan, men brukar samtidigt påminna er läsare om att jag inte sitter på någon utbildning inom kost och träning, förutom anatomi. I övrigt så är jag självlärd, genom böcker, tidningar, media, vänner, erfarenhet och eget intresse. Med det kommer man långt!

Fortsätt gärna inspireras och fråga gärna om ni undrar något! Kram till alla er fina! 💕

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Va kul att du blev glad :) Apropå jobb så har jag varit över 200 timmar någon gång. Men då med tunnelseende som gör att jag vandrar direkt till sängen utan att passera gå! Att orka träna, laga egen mat, hinna med egna barn och vara social är ju lite fantastiskt!!! Är lite nyfiken hur du gör med vila när du tränar? Kan man träna 7 dagar i veckan? För när man väl kommer in i ett sånt där flyt där träningen går som på moln, så vill man ju bara nöta vidare, eller hur? Hoppas att du har en fin helg :)
srundstrom
srundstrom,
Tack!:) Jag har ingen inplanerad vilodag i mitt schema, utan jag kör varje tillfälle som ges. Det kommer alltid någon dag här och där som det inte funkar med träning och då får jag ta det som en vilodag. Oftast en ofrivillig och ganska irriterad vilodag, eftersom jag VILL träna varje dag. Kör man inte samma muskelgrupp varje dag, så kan man träna varje dag. Men absolut så mår kroppen bra av lite vila och tid för återhämtning. Mat och sömn är också A och O. Det sistnämnda är något jag själv övar på att bli bättre på.. Nattuggla!;)nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229