Stress, stress och lite mera stress...


Haft en smått kaotisk dag. Försov mig 1,5tim!! Ringde jobbet och meddelade att jag skulle bli sen. Försökte lugna ner stressade nerver, och gjorde gröt. Frukost måste vi ju äta i alla fall, speciellt barnen som annars inte skulle få äta förrän lunch.

Gasade i riktigt mot skola, sen förskola och till sist mot jobbet. Hann vara där i typ 20min, tjugo riktigt effektiva minuter!!

Sen blev det till att gasa i riktning mot kärnan av tokstaden, dags för ett efterlängtat (?!) tandläkarbesök. Efter 20min i tandläkarstolen och en provisorisk fyllning, bedövad mun, så checkade jag ut och fick betala den lilla notan på 980kr. Fick en ny tid, redan imorgon!!

Tecknade förresten "Frisktandvård" och hamnade i premiegrupp 5, vilket innebär 170kr/mån för fri tandvård. Lätt värt det!

Väl på jobbet så lyckades jag jobba ikapp förlorad arbetstid ganska bra, och kom ut i tid. Efter en timme i bilen så började jag blöda näsblod, WTF?!! Dålig timing! Blev sittande i bilen typ 20min, när jag väl skulle fortsätta så ser jag att polis, ambulans och brandkår har spärrat av området som jag ska in i. Lägenhetsbrand!!

Vad gör man?! Jag fick åka tillbaka till kontoret, och sortera upp allt igen. Suck!

MEN förutom det, så har dagen varit prima! 😲👍 Fina kollegor, sol och avtackning av chefen, som börjar ny tjänst, på ny ort nästa vecka..

Trevlig helg på er alla fina!! ☀💕

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Jag ger det ett nytt försök :)theresering.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229