Söndag - checkar ut för den här veckan!

Hur svårt det än är att tro (pga jobb) det så har jag haft en helt underbar söndag. Jag har hunnit med massvis. Haft en riktigt bra matdag, fick till ett bra pass (mer om det i senare inlägg) på gymmet som gjorde mig på extra gott humör.

Åkte vidare till jobbet och gjorde veckans matshopping. Älskar det! Jag älskar mat och älskar att köpa mat! 😍 Jag hann till och med hem med alla matvaror innan jag började jobba, skönt!

Fick även till ett bra arbetspass, även om jag misslyckades med ett "grip" av en misstänkt tjuv. Gaaaah, blir alltid lika irriterad när det händer! För övrigt så var arbetsdagen alldeles perfekt och jag hann med allt och lite till. Mina små troll kom och handla med sin pappa, så jag passade på att ta min rast och blev boostad av kärlek på 30min. Jävla härlig känsla!!! 👧🙏💞

Väl hemma så har jag hunnit laga matlådor för några dagar framöver och förberett morgondagens middag. Måndagar blir annars så väldigt sena, då det är min längsta arbetsdag. Ingen bra kombo när man har barn att hämta på skola och dagis.

Men, men nu är det dags att sova. Sista bilden visar en helt slutkörd Fia. Jag vet inte om det syns hur röd jag är i ansiktet, men det kokar av trötthet. En arbetsvecka på lite drygt 70arbetstim är avklarad. Då har jag ändå lyckats byta bort några timmar!

Aja, god natt på er! 💤😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera