Sömnproblem...


Bild tagen igår, kom hem 21:40 från jobbet. En ca 15min lång cykeltur hem, skönt!

God morgon! Vet inte vad det är för fel på min kropp, den vill liksom inte slappna av och vila. Hela veckan har jag varit vaken till minst kl.2:30 på natten, och inatt var inget undantag.

Tittade på klockan vid 3:15 och fick smått panik, dels för att jag ska jobba. Börjar ju visserligen inte förrän kl.14, men ska ju iväg till Mio nu på förmiddagen, och vill inte komma iväg för sent.

Well, jag är vaken nu. Äter min vanliga proteingröt med svenska jordgubbar och är för övrigt redo att dra iväg. Något trött dock! 😲

Gårdagens arbetspass var i alla fall riktigt bra, kände att jag hann med allt och lite till. Kunde rensa lager och fylla på och fronta hyllorna riktigt snyggt! 😉 Hann dessutom träffa mina favoritsystrar, Veroni och Camille! 💕 Vi får ses snart och planera semestern, dessutom så vill jag ju höra allt om Australien/Asienresan!! 😊

Hur som, gissar att dagens pass blir ganska lugnt också, något mer än igår eftersom många kommer hem från sina landställen, båtar osv och vill fylla på med "vanlig" mat. Precis som efter all julmat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera