Proteinboostad risgrynsgröt!

Precis hemkommen från jobbet. Blev långpanna idag. Från det ena jobbet till det andra. Därav ingen uppdatering. Det har verkligen inte varit en lugn stund idag.

Jag har varit världens mest asociala idag. Typ. Jag är fortfarande inte helt kry, helt klart bättre i halsen, men förkylningen blir värre. 😔 Att köra Viking kommer bli tufft!

Trots det så sa jag ja till att köra långpanna även imorgon. Jag och V skulle åkt till Bauhaus och hämtat hem golvet som vi inte fick plats med i bilen häromdagen. Men det får helt enkelt bli en annan gång, kanske nästa vecka.
Nu blir det äggröra deluxe, en snabb dusch och sängen med dagens avsnitt av Idol. Ikväll ska jag somna tidigt!!

Längtar redan till morgondagens frukost. Jag ska prova en ny variant av gröt, nämligen proteinboostad risgrynsgröt. Hittade receptet i min relativt nya bok Muskelmat. Köpte även hem sockerfri risgrynsgröt från jobbet. 😉 En portion innehåller hela 48g protein. Grymt!

För övrigt så lär det vara en ganska lugn och låg stämning på jobbet imorgon. Vi har en kollega som varit sjuk i cancer, som gick bort för drygt en vecka sen. Så imorgon hålls det en minnesstund med fika på jobbet och flera kollegor ska iväg på hans begravning. Han blev bara 52år gammal. Ibland tar livet ordentliga vändningar.

Själv så kände jag inte honom då jag kom till det nya kontoret i samma veva som han blev sjukskriven. Men det är alltid sorgligt när människor rycks ur livet alldeles för tidigt... 😔✨

Gillar

Kommentarer

carolinejaackie
carolinejaackie,
Åååhh, har med funderat på att köpa den boken!! Vad kostade den? säkert värd varenda krona ;)nouw.com/carolinejaackie
srundstrom
srundstrom,
Vill mig minnas att jag betalade 360kr+frakt, så 400kr från body.se Sällan jag använder ett recept rakt av, men man får massa bra inspiration! Min favoriträtt "starke flygande Jakob" kommer från den här boken!:)nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229