Oväntat besök

I skrivande stund så sitter jag med en kopp kärlekste (från Kränku/Gotland). Det ringde ett okänt nr på min mobil för en stund sen. Det visade sig vara Middagsfrid som kom med veckans leverans! 😍 Jag visste ju om att den skulle komma, och hade medvetet avsatt plats i kylskåpet. Men ändå så hade jag glömt bort det.
Nu har jag packat upp, läst igenom veckans meny och jag tror nog att barnen ska tycka om allting. Det återstår att se.

Först ut är tex mex på ett lite annorlunda vis mot vad vi vanligtvis ätit. Men jag tror dom kommer älska det! 😃👍
Nää, nu ska jag gå igenom barnens garderober för att se vad som behövs köpas nytt. Troligtvis typ allting. Jag förstår inte vad Lilleman gör av sina grejer på skolan. Han har lyckats tappa bort x antal (5-6st) tjocktröjor, sina nya inneskor, nya gummistövlar och hela gymnastikpåsen som han fick i födelsedagspresent med allt dess innehåll, bl.a dom nya kläderna och gympaskorna som jag köpte i våras. (Och ja, jag har märkt upp varenda litet plagg, förutom strumpor... som också har en tendens att försvinna!) Så himla tråkigt! Man är ju inte riktigt gjord av pengar heller. Men, men idrott är utökat till 2dagar/vecka nu, så ombyte är ju ett måste. Blir helt enkelt att köpa nytt. Igen.

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Du som provar mkt kläder/skor :) Har du tips på vilka som är det bästa gym/löp skorna inne vs ute eller om de finns några som går bra till båda? Duktig du var igår och klarade båda dina mål! Grattis :)
srundstrom
srundstrom,
Tack!!:) Det beror ju lite på underlag.. Asfalt, gräs, skog osv.. Jag är inte spec kunnig på det faktiskt, men man bör ju ha en mer rejäl sula för kuperad terräng. Igår körde jag mina Salomon Crossmax, det är en all around sko, men jag kan tycka att det kändes lite stumt dom 2km vi sprang på asfalt. Men på gräs/i skog va dom perfekta!! Annars har jag nike pegasus och lunarglide, båda har ganska mkt dämpning. Men jag har också "dansfötter" eftersom jag dansat sen jag var 9år, så jag behöver bra dämpning.:) för en lättare känsla skulle jag säga Nike Free run, dom har jag också! Man känner sig fjäderlätt!!:-D Hoppas det hjälpte nånting. Annars så tror jag att löplabbet har bra och kunnig personal med personlig hjälp i butiken!nouw.com/srundstrom
Guest
Guest,
Tack snälla, massa bra tips :) letar nog framför allt efter något som är inte allt för stela och som är relativt lätt ska användas mest på gymmet och joggning på bandet. Dem jag har nu är inte alls sköna, dags att byta :)
srundstrom
srundstrom,
Ok, ja på gymmet kör jag mina Nike Free run, vare sig jag kör styrketräning/crossfit/cardio. Supersköna!! :) Lycka till med valet, och Sportamore har ju faktiskt fri frakt, fria returer och lägsta pris garanti (inom Sverige), så man ju alltid köpa hem och testa skorna hemma.nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229