Magsjukan!

Blev väckt klockan fyra imorse av att Lilleman kom in till mig gråtandes. Han hade kräkts ner både sig själv och sängen. Det var bara att gå upp och ställa honom i duschen. Sjukt egentligen hur pigg man känner sig när man blir väckt så där. Vill minnas att jag var likadan under tiden jag ammade, det gick på ren rutin.
Förmiddagen bestod av tvättstuga, och chill hemma i soffan. Jag åkte en sväng till stan för att lämna lite böcker på biblioteket, fick även med mig en ny hem! 😃
Gjorde ordning lite mellis, äggsmörgåsar och varm oboy. Tog med trollen ut på en liten promenad. Lilleman ville gärna stanna vid vattnet, perfekt plats tycker jag. Vi slog oss ner, åt och jag läste ett par kapitel ur nya boken. Väldigt uppskattat! Jag kände själv hur skönt det var att komma ut i friska luften när man varit inne större delen av dagen. Man blir smått seg av att bara sitta inne.
Lilleman sa något skrattretande när han kom upp inatt och hade kräkts. Jag stod i hans rum och rev ur sängkläderna ur hans säng, när han kommer insmygandes och säger: Mamma, inte för att jag tycker det är kul att du får plocka upp mina spyor, men den där stora högen bredvid röda kudden ser ut som Afrika! 😂 Alltså, jag kunde inte annat än att skratta! Min sötnos.
Jag la i alla fall en glad kille ikväll, i en renbäddad säng som doftade nytvättat! 😍🙌 Vi läste ännu ett kapitel ur nya boken, Trolldomen i Gamla Stan, oj vad barnen tyckte den var spännande! Fortsättning följer nästa mammavecka... 😉👍

Nä, nu blir det sängen för min del. Längtar tills imorgon, då ska jag äntligen få gå till jobbet igen! 😃😘 Sweet dreams!

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Fy för magsjuka! Hoppas ni andra klarar er.☺️nouw.com/lii76
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera