Listar värdefulla mat-appar - Har ni fler?

MAT & DESSERT

Ger "ShapeUp" appen en ny chans. Inte för att mäta varenda mål, varje dag. Mest för att för skoj skull se vad en måltid kan innehålla. Den här bilden visar hur mycket jag ska äta per dag, och hur mycket jag ätit.

Den här listan är min frukost. Jag har registrerat med hjälp av streckkoderna på respektive produkt. Om saker saknas streckkod, så finns ett register där man kan söka fram produkten.

Fick hemmagjort knäckebröd i födelsedagspresent! Lyxigt!

Granola med ett glas mjölk. Gott, men går inte att jämföra med vaniljyoghurten. 😏Några andra appar som jag använder för information och inspiration är:

Vardagsmaten - måltider för en hel vecka publiceras med recept, och appen är i samarbete med Axfood (Hemköp och Willys), man kan välja sin butik, där man själv handlar och i menyförslagen står det då om det är kampanj på någon av ingredienserna. Smart! Speciellt eftersom man jobbar på W! 😊👍

Näringsguide - ett stort register av livsmedel med sökfunktion för att hitta den råvara du söker. När du väljer en råvara så visar guiden hur mycket fett, protein, fibrer och kolhydrater råvaran innehåller per 100g.

Kokaihop - ett stort receptregister, med betyg från användare av appen. Det finns recept på vanliga maträtter, vegetariskt, desserter, kakor m.m.

Har ni några förslag på andra bra kost/hälsoappar?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera