Långhelg - Damn!

Den här söta påskkärringen skjutsade jag till förskolan imorse. Vi klädde ut oss lite lagom, tur det, för Lillfia var den enda som var utklädd när jag lämnade henne på förskolan. Tydligen var det bara 11(!!) barn på förskolan idag. Usch, mitt hjärta gråter lite av att veta det. Skönt var dock att det var flera barn kvar när jag hämtade hem Lillfia strax innan kl.16 idag. 💕

Som vanligt så vaknade jag på strålande humör. Humöret svajade dock ett tag där på jobbet, och jag upplevde den ständiga kampen mot klockan. Jag arbetar bättre under lite stress/press, men när det känns omöjligt, så är det sjukt tråkigt. Framåt sista två timmarna av arbetsdagen så såg jag på klockan, och insåg att jag antagligen skulle hinna klart i alla fall. Jag hann! 😅👍

När man jobbar på Posten, så kan man inte lämna arbetet till dagen därpå, som man kan på många andra jobb. Vårt jobb är att leverera till kund, varje vardag.

Jag har arbetat på Posten i 4år nu. På just detta kontor i ca 1,5år. Jag trivs som fisken i vattnet, men längtar verkligen efter att få mitt eget distrikt. Jag har kört större delen av stan och har upptäckt adresser och områden jag inte visste fanns. Men vill som sagt ha mitt eget. Jag är en person som vill ha ordning och reda, vilket är skitjobbigt när man hoppar runt mellan distrikten.

Jag vet inte hur många distrikt jag "städat" upp. Jag har fått mycket positiv feedback på det, och chefen säger att jag utan tvekan är den som håller högst kvalité på kontoret. Så jag gissar att dom trivs med att ha mig som "hoppare", som städar upp efter andra.

Den här sockersöta coolingen hämtade jag upp på fritids idag. Han kan inte ens se arg ut på låtsas! 😂💕

Påskkärringen hjälpte till med middagen idag. Hon gjorde faktiskt större delen av middagen, med mig som sällskap. Hon skalade potatis, satte in fisken i ugnen, rev morötter och dukade bordet. Det ska börjas i tid! 😊👍 Själv så gjorde jag en enkel korvgryta, för att maten skulle räcka till barnens pappa som kom förbi för lite "påskfirande" innan vi åker till Öland.

På tal om Öland, så har jag inte packat en enda grej ännu. Barnens surfplattor och mina träningskläder är framplockade, med that's it.

Pratade med lillebror för en stund sen, och vi bestämde oss för att ta sovmorgon och åka ett par timmar efter syrran och hennes kille. Dom ska ha med sig släp och kommer få ligga i typ 80km/h, så vi satsar på att möta upp dom för lunch i Oskarhamn istället! 😉

Hur firar ni påsk? För mig är det egentligen ingen big deal, men när jag blev bjuden till Öland, so why not?! 😊 Känns helt sjukt att vara ledig i FYRA HELA DAGAR...!!! När var jag det sist? Typ förra sommaren?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229