Kroppen skriker...!!

TRÄNING, ALLMÄNT, SHOPPING
En bild jag tog för någon vecka sen när jag höll på i tvättstugan. Älskar att känna pump i kroppen! 😍

Nu ligger jag hemma på soffan. Utan pump. Här har jag legat sen jag vaknade imorse vid ca 8-tiden. Känner mig sjukt seg, men tror att en dusch, lite mat och frisk luft skulle göra mig gott. Huvudvärk, men illamåendet verkar väck. Skönt det i alla fall.

Min kropp skriker efter gymmet. Jag fick ställa in mitt ryggpass med Danne igår, och det blir inget benpass med Pierre ikväll. 👎
På tal om ingenting, just nu har vi utförsäljning på jobbet, Sportamore. Så har ni lite tid över och vill införskaffa lite nytt till träningsgarderoben, jackor eller skor. Ta er ut till vårt stora lager i Spånga (Sthlm)!


Update: Efter förfrågan så kom jag på att jag kanske skulle meddela öppettiderna. Det är den här helgen som det gäller. Fre 8-19, lör 10-18 och sön 11-17. 

Om ni åker kommunalt så tar tåget ca 10min från Sthlm C till Spånga och därifrån går det en buss mot Lunda Industriområde alternativt Kista, som tar 5min. Så shoppa, shoppa nu!! 😉

Tyvärr jobbar jag inte förrän på tisdag, men då ska jag kika om det finns något bra kvar. Sist handlade jag ju för ca 3000kr och fick produkter till ett värde av drygt 22.000kr, remember?! Bland annat min nya snygga vinterjacka från Sail Racing, som blev min för ynka 500kr, istället för 5000kr som är nypriset.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera