Kärlek och kvalitetstid!

Koncentrationsnivån är hög! ☺️

Äntligen är dom hemma mina små troll. Det blev som vanligt alldeles för sent, som alla andra måndagar på jobbet så var det mycket att göra, 30min öt.

Väl hemma så hjälptes vi åt med middagen, tacos. Lilleman dukade bordet, Lillfia skar grönsaker och jag gjorde ordning köttfärsen och diverse såser. Teamwork och resultatet blev perfekt riktigt gott! 😃👍

Det råder millimeter-rättvisa om påskmusten, trots att det finns tre flaskor till här hemma. Vi som aldrig har läsk hemma, men jag fick det som en liten gå-bort-gåva istället för vinet som jag tackade nej till. 😜 ✌️

Nu blir det en lugn kväll här hemma, ett varmt skumbad och förhoppningsvis en tidig sänggång. Det kan behövas efter förra veckans "tunga" jobbvecka. Jag tycker ju inte alls att den varit tung, utan jag har njutit av varenda minut. Det blev lite drygt 85tim, och då har jag inte räknat mina övertidstimmar.

Imorgon och resten av veckan, och varje barnvecka fram till semestern så får vi lite sovmorgon! Jag har nämligen fått min föräldraledighet beviljad. Kvalitetstid och frukost hemma med trollen. Mys!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229