Hur uppfattas jag egentligen?

Även om jag älskar mitt jobb, så måste jag säga att det var himla skönt att komma hem idag. Blev kesella, skivad banan och lite kanel till middag på jobbet idag.

Nu sitter man i soffan under en filt. Äter ost och kex, och dricker mitt nya champagnete, det smakar inte champagne, då hade jag inte druckit det.

Jag är nämligen inget fan av champagne, öl eller vin. Dricker inte ens vanligt kaffe. Kalla mig omogen, skum eller what so ever. Jag står i alla fall inte och grinar illa och låtsas att jag tycker det är gott, som många andra, som tror att drickandet skulle ge dom en bättre status. Patetiskt, enligt mig. Men tycker innerst inne synd om dessa människor som jobbar så hårt för att leva ett icke existerande jetsetliv. I tron om att dom är något. Många tjejer vet t.ex inte om att killarna ser ett "enkelt ligg", och vad gillar killarna som är "wannabe", urk. Can't stand them! Att flasha med dyra bilar och vifta med pengarna, och framförallt berätta hur mycket saker kostar eller hur mycket man tjänar. Riktigt avtändande. Skrattar åt dessa människor, och det gäller både det manliga och kvinnliga könet, billigt.

Blev ett långt utlägg om vad jag tycker och tänker om folk som vill vara mycket... Det var inte tanken. Blir bara så upprörd. Varför vet jag inte egentligen. Antagligen för att jag vet att dessa människor egentligen inte har ett skit, utan lever ett helt fejkat liv!

Jag och barnens pappa har haft många såna diskussioner om åren, så sent som för några veckor sen. Där tycker vi verkligen lika! Även om han tycker att jag ibland kan vara lite "dubbel" med det där. Han menar på att han vet vart jag står, men han tror att många uppfattar mig som en ytlig wannabe, om dom inte känner mig.

Vilken uppfattning har ni av mig?

Förutom att jag är en linslus som älskar att synas och höras, så tycker jag nog att jag är väldigt jordnära som person.

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Eftersom jag känt dig/vetat vem du varit i ca 15 år (räknar från när jag började skolan för att göra det enkelt), så känns det som att jag har rätt så bra koll på vem du är. Jag uppfattar dig som en jordnära person, som gör allt för dina barn, och en riktig arbetsmyra, som du även sagt själv. Jag har alltid sett upp till dig! Stor kram till dig!www.milliecamillie.blogg.se
srundstrom
srundstrom,
Tack Camilla, det värmer!!:) ja trollen är mitt allt. Jobb och träning med!!:) <3nouw.com/srundstrom
Guest
Guest,
Du förstår nog inte i vilket sammanhang ändå. Oj, du kan inte ta kritik lätt du :)
srundstrom
srundstrom,
Nej, det är svårt att förstå sammanhanget när man bara säger ett ord. Jag må kunna en del, men tankläsare är jag inte!:)nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera