Happy day!

ARBETE & UTBILDNING, ALLMÄNT
Dagen slutade lika bra som den började. Vaknade efter ca 16tim sömn... Däckade kl.18 igår, inte för att jag var trött, utan för att jag var sjukt rastlös!!

Gjorde ordning frukost, i form av en shake.
- Vaniljyoghurt
- En skvätt mjölk
- En näve frysta hallon
- En skopa proteinpulver (jordgubb/vit choklad)

Samtidigt gjorde jag storkok, kycklinggryta med sweetchilli, ingefära, paprika, purjolök och kokosmjölk. Supergott och enkelt!

Jobbade 12-21:15 idag, samtidigt så hade mitt andra jobb julbord. Men det sägs att fint folk kommer sist, och det va precis vad jag gjorde. Jag åkte hem och svira om, klockan 22 satt jag vid bordet tillsammans med mina chefer och kollegor.

Vi hade supertrevligt och gick vidare till Olearys. Man fick se en mer avslappnad sida från chefernas sida ikväll, om jag säger så;) Men jag tycker bara om dom mer och mer ju längre tiden går!

Det blev till att skjutsa hem en kollega och när jag äntligen kommit hem och lagt mig.. Klockan va väl sisådär 3, så ringde telefonen. Patrik en kollega, bad om hjälp. Kan man, så ska man, som jag brukar säga.

Drog på mig One Piece över pyjamasen och satte mig i bilen. Södertälje C för att hämta Patrik, sen mot Stockholm C för att hämta hans lillasyster. Skjutsade hem dom till Järna innan jag åkte med destination HEM...!!

Nu är jag hemma, ögonen är tunga och bränner, men kroppen är pigg!;)

Ska försöka sova nu.. Natti!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera