Fyller på med kosttillskott!

Kosttillskott
>
MultiPro32X är en kombination av vitaminer & mineraler speciellt tillverkat för hårt tränade, eftersom det är få människor som klarar att få i sig tillräckligt mycket av de livsnödvändiga vitaminerna och mineralerna genom den vanliga kosten. Jag som dessutom är allergisk mot de flesta frukter känner verkligen att jag behöver en extra vitaminboost!


One Meal (Belgisk choklad) är en måltidsersättare eller tillskott till den vanliga kosten. Kan tas som mellanmål eller före/efter träningen. Perfekt för mig som jobbar som jag gör och inte alltid kommer ifrån för att äta. Istället för att trycka i mig fikabröd eller godis, så kan jag ta en portion One Meal, och får då i mig både protein och långsamma kolhydrater som håller energin på topp, stabiliserar blodsockret och stärker immunförsvaret. Immunförsvaret är ju annars något som är svagare (!!) hos oss som tränar, vi är mer känsliga.

One Whey är ett högklassigt proteinpulver som bl.a. innehåller enzym för förbättrat upptag, EAA och BCAA (aminosyror som ökar förbränning utan att bryta ner musklerna samt förbättrar återhämtningen). Den är dessutom låglaktos och helt fri från aspartam. Jag köpte smakerna Jordgubb & Vit choklad, Vanilj & Skogsbär samt Choklad & Hasselnöt. De två förstnämnda tänkte jag göra mina shakes på, och den andra tänkte jag kombinera med One Meal. Det går ju att kombinera i oändlighet!

Jordnötssmör finns som crunchy och creamy. Jag köpte en av varje för att hitta min favorit. Ekologiskt och helt utan tillsatt socker. Det innehåller nyttiga fetter, aminosyror, antioxidanter som är hälsosamma, mättande och bra för torr hy. Perfekt för mig med andra ord! Jag tycker dessutom att det är riktigt gott att blanda 1-2msk i min shake. Kanske något att kombinera med One Whey Choklad & Hasselnöt?!

Jag köpte alla mina kosttillskott på fitnessguru.SMAKTEST
För mig är det viktigt att det jag stoppar i mig smakar bra! Gör det inte det, så klarar jag inte av att ta mina shakes mer än i ett par veckor. Så för er som är nyfikna så kommer jag att uppdatera om de nya smakerna. I vanliga fall så har jag använt Whey 80 eller rent proteinpulver i rena smaker så som Hallon, Jordgubb, Vanilj, Choklad och Banan.

De två förstnämnda är några jag helt klart föredrar eftersom de är enkla att göra goda shakes av, med t.ex. yoghurt, frysta bär osv. Men ska man blanda pulvret med bara vatten, så rekommenderar jag att man blandar den redan på morgonen och har den i kylen. Då hinner den "kräma" till sig och är garanterat kall, vilket är mycket godare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera