Förbereder inför resa!

God morgon! Sovmorgon för oss alla, barnen vaknade inte förrän strax efter kl.9(!!) Helgen med dess sena kvällar tog nog ordentligt på dom. Tur att man har semester i ett par veckor nu då!

Känns himla lyxigt att ha nästan två veckors semester, sen jobba tre veckor och sen gå på ytterligare fyra veckors semester. Tur man har både semesterdagar (årets + sparade), bankdagar OCH föräldradagar kvar att ta ut. Med lite planering, så kan man få det väldigt lyxigt! 😊👍

Rensar matförrådet på lite onyttigheter, mjukt bröd och flingor! 👎Men, men känns onödigt att slänga, och det är ju trots allt ganska gott!

Ska strax iväg och införskaffa en ny resväska till barnens pappa. Han fick smått panik när han insåg att han inte kunde låna min. Jag reser ju samtidigt!

Tänkte även inhandla lite fler fryspåsar och matlådor. Jag ringde Arlanda/säkerhetskontrollen idag och frågade om mat i det incheckade bagaget. Det var tydligen helt okej! 😊👍 Så jag tänkte ta med mig lite hemifrån för att veta att jag får i mig rätt mat. Att äta ute på restaurang i en vecka, kommer resultera i massa onyttigheter för min del. Sås och pommes till varenda maträtt ju, mer eller mindre. Men klart lite gott ska man ju unna sig på semestern, men jag vill ha kontrollen att kunna bestämma. 👊

Ha en bra dag i solen allihopa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera