Foodprep, och veckoplanering

Spagetti med köttfärssås. Och ett gäng vitaminer på det. Det håller mig pigg (läs: piggare) och frisk.


Måndag. Ny dag, nya vecka och ny månad med nya möjligheter och mål! 😃

Bra dag på jobbet idag! Dagen gick sjukt fort, hade gärna stannat ett par timmar till, men hade faktiskt en del planerat. Inga egentliga skojigheter, mest praktiska ting så som att handla mat för veckan, och även laga mat för ett par dagar framåt.

Jag gillar att hålla fast vid mina rutiner. Det krävs för att jag ska få ihop allt så som jag vill och mår bäst av. Måndag, onsdag och fredag på ”barnfria” veckor är det alltid matlagning som gäller! 😅

Det är i regel också mina vilodagar från träningen, vilket är perfekt. Att både träna och laga mat på samma dag, efter en arbetsdag blir väldigt sent. Så gjorde jag förr, men känner numera att jag fått in en bra rutin vad gäller mat och träning.

På fredag är det dock tjejhäng, vi är 6st tjejer som ska på Raw Comedy Show, så lördag får bli en mat och chill dag. Tycker det är sjukt skönt att göra saker på fredagar efter jobbet, man förlänger liksom helgen på något sätt, och helt plötsligt har jag två helt oplanerade dagar. Så skönt!!

Planen är att träna och sätta mig med studierna igen. Jag la nämligen studierna på hyllan när jag och killen gjorde slut i våras. Jag tappade helt fokus och motivation för allt. Men sakta, men säkert börjar jag komma tillbaka i mina gamla rutiner. Vilket känns grymt skönt!

Jag är allt som oftast en väldigt glad och positiv person, så det är väldigt jobbigt när man väl tappar energi och motivation.

Hoppas ni fått en grym start på veckan, och att den fortsätter i samma anda!

🖤


Gillar

Kommentarer

Emmmabohman
Emmmabohman,
Hoppas du får en fin dag!nouw.com/emmmabohman
srundstrom
srundstrom,
Tack snälla!! 😃 Dagen har varit super! Hoppas att även din varit det. ☺️nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera