Ensam mamma söker

Ligger nedbäddad i sängen och har Ensam mamma söker marathon via TV3 play. Njuter av utsikten från sängen, beställde en ny lampa, som så sent som idag blev placerad i mitt sovrum. Av Alexandra! 😂👌💕

Från att ha planerat att vara fullt hus ikväll/natt, så blev det väldigt tomt här hemma. Alexandra skulle sova här med sina små troll, men minstingen hade en annan övernattning inplanerad och E ville passa på att sova med mamma, när han äntligen fick henne för sig själv. Så dom åkte hem ikväll. 💕

Och A kom hem från jobbet och vände lika snabbt, och har fortfarande inte kommit hem. Bortamatch, som G skulle sagt! 😁

Trollen somnade nästan direkt när Alexandra och E åkt hem. Tur var väl det. Det blev sent och det är ju trots allt en dag imorgon.

Imorgon är det kalas för lillemans del. Bowlingkalas på Heron City. Jag och Lillfia skulle träffat Veroni och hennes troll för lek i leklandet medan Lilleman var på sitt kalas. Men jag ställde in det eftersom jag lovat att följa med A till fotograferingen med min fotograf från Sportamore.

MEN så sent som tidigare ikväll så fick jag reda på att det blivit ändrat tills på söndag. Det suger verkligen. Speciellt när jag ändrat på mina planer och fixat med barnvakt.

I fortsättningen ska jag lära mig att hålla mig till planerna, man blir bara själv besviken och jag i min tur gör andra besvikna. Blir bara så arg på mig själv.
Just saying... 😝

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Tycker lampan står så fint där... 😊 Ska bara fixa en svagare glödlampa till dig hjärtat 😘
Guest
Guest,
Ha ha tack fina! 💕✌️nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera