En paus i stressen!

Det vart några timmar med kollegorna igår. En alkoholfri drink och en proteinbar. Jepp. Mamman i mig fick jag också göra sitt. Men jag tycker om att finnas där för andra när dom behöver det som mest. Hade även ett långt nattligt samtal med en annan kollega och fick chansen att ventilera mig och agera budbärare. Men, men allting verkade lösa sig fint! 💕
Helgfrukosten blev som sagt i sällskap av trollen och deras pappa. Mysigt, och vi hade många givande diskussioner under förmiddagen innan jag var tvungen att bege mig till jobbet.

Som ni kanske förstått så hoppade jag träningen idag. Mina händer är fortfarande ömma, och axlarna känns från gårdagens frivändningar. Härlig känsla, men vill ändå låta kroppen återhämta sig.

Sen jag kom hit har det varit fullt ös. Men det verkar ha lugnat ner sig lite nu, och jag har fått tid till att rensa fryslagret. Mycket nöjd tjej! 😊👍 Nu har jag tagit mig tid till att inta dagens middag. Jag gick helt crazy, och bytte ut kycklingen som jag skulle ha till middag, till LAX, för det äter jag ju så sällan! 😂

Hoppas att ni haft en trevlig helg, och att den avslutas lika trevligt! Nu: back to business! 👊

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
du verkar vara den perfekta personen att fråga! det är nämligen så att jag är femton år, ja, 15. jag äter då frukost, lunch, middag samt en frukt. inget mer, inget mellan måltiderna. vanlig normal mat, sånt som en 15-åring brukar få i sig, köttbullar, pasta, ris med kyckling, o.s.v. men mina portioner är liite för små för min ålder, och min frukost ligger på 100-130 kcal, olika varje dag. innehåller min frukost för mycket eller för lite kcal, i sådan fall, hur mycket borde den ligga på, såsom jag äter och min ålder och allt det där? kraaam! :) uppskattar snabbt svar då jag inte vill fortsätta om det på något sätt är dåligt för mig!
Guest
Guest,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229