E-learning - jag pluggar på!

Idag har jag legat hemma i sängen större delen av dagen. Jag har bara varit uppe för att hämta något att äta eller gå på toa.

Huvudet känns tungt som en blyklump, och bihålorna värker, precis som huvudet, och ögonen bränner. Dock något bättre nu på kvällen, än tidigare idag.

Trots det så har jag fått en hel del av min utbildning avklarad. Den är som sagt mycket intressant. Gillade avsnittet om stöld och snatteri, där jag bl.a. fick reda på vad jag kan och får göra som anställd i butiken.

Nu har jag precis avslutat första avsnittet om färskvaror, det är väl största delen det jag håller på med på jobbet. Jag älskar mat, att läsa om mat, se andra laga mat, att inspireras, handla, smaka osv.

Frukt och grönt avsnittet var riktigt intressant, och jag har en hel del frågor och förslag till min chef och kollegor nästa gång jag jobbar. Inom Axfood så har vi tydliga riktlinjer om hur vi ska arbeta, med det lämnas samtidigt stort utrymme för eget ansvar, intiativ och utveckling. Jag älskar det, och jag uppskattar verkligen att man satsar på att ge sin personal rätt kompetens!

Jag arbetade 11år på ICA, och fick inte en enda utbildning eller kurs under dessa år. Hade inte ens några nycklar eller koder till butiken. På mitt nuvarande jobb trivs jag som fisken i vattnet, och jag har verkligen fått förtroendet och bär ett stort ansvar som jouransvarig. En roll jag verkligen trivs med.

Nu är det strax dags att försöka sova, vill bara läsa igenom ett avsnitt till först...!! 😊

Gillar

Kommentarer

emmaanoorberg
emmaanoorberg,
Hej! gu vilken bra träningsblogg du har! Kika gärna in på min! Skulle bli superglad:)nouw.com/emmaanoorberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera