Cypern - bildregn 2 av 2 - Paragliding, check!

Det blev mycket bilder idag! 😃 Efter frukosten begav vi oss ivĂ€g mot biljettcentret, det blĂ„ste inte alls idag som igĂ„r. SĂ„ vi fick Ă€ntligen Ă„ka!

TyvÀrr sÄ glömde jag kameran, eller glömde, jag lÀmnade kameran pÄ land eftersom jag inte trodde att man fick ha den med sig under turen. SÄg senare att andra hade sina med sig, men, men... Jag köpte i alla fall en bild av oss, precis innan dom slÀppte ut linan och vi flög högt upp i luften!

Vi flög högt över havet och kunde se lĂ„ngt över staden. BĂ„da trollen sprattlade med benen uppe i luften, helt lyriska och Lilleman tackade mig gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng att han fĂ„tt flyga! Mammas skrutt! 💙 MammahjĂ€rtat smĂ€lte lite!

Jag fick Àven syn pÄ McDonalds nÀr vi var dÀr uppe, sÄ nÀr vi var klara sÄ hade jag i tysthet redan i tysthet bestÀmt vart lunchen skulle intas. Men först blev vi kvar pÄ stranden ett par timmar. SÄ himla skönt och klart vatten. Havsvattnet var nog varmare Àn poolen idag, riktigt hÀrligt var det att bada och barnen lekte för fullt vid strandkanten.

Och gissa om barnen blev överlyckliga över lunchen?!! 😉 TĂ€nk att det gyllene M:et Ă€r sĂ„ omtyckt av alla barn!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera