BUCKETLIST


Jag älskar att drömma och sätta upp mål.
Klurat lite på min bucketlist ett tag nu, för jag vill verkligen ha en sån! Den kan tänkas att revideras vart eftersom man får nya drömmar/mål.

Vad är då skillnaden på en dröm och ett mål?
Jo, den enkla lilla detaljen att målet är en dröm med en plan. Medan drömmen är just bara en dröm, utan plan på hur den ska uppnås.

Så på min lista har jag hittills både drömmar och mål. Som ni ser så är flera utav punkterna roligare med sällskap, tiden får utvisa om jag hittar eller får tillbaka min kärlek, och om han i så fall vill uppleva dessa saker med mig.

Punkterna 1, 3, 5, 10 och 12 är väl de som ligger mig närmast och är mest aktuella för min del. Inte så att jag är där idag, men jag har ändå rätt tydliga planer för hur jag ska ta mig dit, och den vägen är inte spikrak. Den är inte snabb, och den är absolut inte enkel. Men hur roligt vore det att uppnå sina mål om de var enkla, om man inte behövde kämpa, offra och riskera saker?
Vägen till målet är en jäkla resa och en lärorik sådan.

Bara för att vara där jag är idag, karriär och ekonomiskt så har det varit en jäkla resa. En tuff resa, där jag fått ta beslut som jag senare gråtit och grubblat många gånger över, känt att jag ångrat mig och bara ställt frågan ”varför just jag?” eller ”varför kan jag inte bara ha lite tur ibland?” eller ”varför kan inte jag bara få må bra?” osv.​MIN BUCKETLIST

1. Bli miljonär!
2. Äga boende utomlands.
3. Tjäna minst 50.000kr/mån.
4. Lära mig ett nytt språk.
5. Bli färdig redovisningsekonom.
6. Göra längre resa till USA.
7. Återuppleva Malaysia med kärleken!
8. Bada med delfiner.
10. Köpa 4rok i stan.
11. Lära mig åka snowboard.
12. Lära mig aktier.
13. Åka luftballong med kärleken.
14. Åka helikopter med kärleken.
15. Bli friad till.
16. Bestiga ett berg.
17. Ö-luffa
18. Åka till Maldiverna och bo i bungalow.
19. Dyka.
20. Bo på ishotell.


Vad har ni på er bucketlist?

🖤


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera