Bildregn - behind the scenes


En tallrik med vaniljyoghurt, kellogs K special och färska jordgubbar fick bli min kvällsmat.

Gick bra att stänga idag, trots mycket kunder, mycket frågor, mycket spring och en hel del kassajobb, så hann jag nog med allt som skulle göras. I butik kan man alltid göra mer, det är lite av ett evighetsarbete, när man är klar på ett ställe, så är det bara att börja om någon annanstans. Känner mig nöjd.

Sjukt trött och hade helst slängt mig direkt i sängen. MEN dels så har jag jobbat hela dagen, så känns inte jättefräscht att hoppa i säng oduschad. Sen så ska jag ju faktiskt till Sportamore imorgon, vilket betyder att man måste skrubba, raka sig, tvätta håret och fixa naglarna... 😫 Ha ha inte så att jag ogillar att göra dessa saker, men det blir så ruskigt sent innan man kommer i säng.

Imorgon blir det till att sminka sig för ANDRA gången den här veckan! Hör och häpna, jag hade lite tid över imorse och sminkade mig lite. Hela 11pers, på båda jobben kommenterade detta. Inte trodde jag väl att det skulle bli sån uppståndelse av lite smink. Men det var bara positiva kommentarer. 😊

På tal om Sportamore. Gick in på Instagram tidigare idag, och fick till min förvåning se en bild på mig bland min newsfeed. Publicerat av Sportamore förstås. Imorgon kör vi igen!

Jag och Stefan har alltid lika kul på jobbet. Tar fula kort på oss själva, har djupa diskussioner om allt ifrån bebisar till analsex, och lyssnar på massa bra musik. Med bra musik, menar jag min musik! 👊

Bjuder på lite bilder. Från studion till färdig produkt på hemsidan!! 😝
Nu: dusch och förbereda för morgondagen!

Gillar

Kommentarer

Dina
Dina,
fin blogg :)nouw.com/dina
srundstrom
srundstrom,
Tack Dina!!:)nouw.com/srundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera