Äta rent!

Idag har jag varit ute, bl.a nere på stan och gjort lite ärenden. Minns inte riktigt när jag var där sist? Finns inte så mycket som lockar på stan. Butikerna är oftast bättre i stan eller på nätet, och jobb samt gym ligger utanför stadskärnan, och nattlivet.. Ja, jag går ju ut så sällan och då blir det oftast i innerstan. Men jag var ute sist, måste varit någon gång innan sommaren... 😉

Hur som, jag var i alla fall förbi Hälsokraft på stan och köpte ett par bra saker! 😊👍
I den här hyllan hittar jag inte en enda sockerfri (eller utan tillsatt socker) produkt! 😏

Var förbi mitt ena jobb och gjorde diverse inköp. Kom därifrån med tre kassar för drygt 700kr, ändå tog det sån tid! Jag var ju tvungen att kolla innehållsförteckningen på i princip alla varor.
Men jag hittade också massa bra produkter, rena produkter, utan massa konstiga tillsatser och konserveringsmedel! 😃👍
Så här kan det se ut när man äter "rent"! 😉
Några superprodukter; råris, bra kolhydratskälla. Kan ersätta all sorts pasta/ris. Avocado är inte bara gott, utan den innehåller massa nyttigt fett! Den omtalade, Lindahls kvarg, fettsnål och hög proteinhalt. Perfekt att krydda och göra "sås" av, eller t.ex som mellanmål med lite frukt och kanel. Äggvita på flaska, ägg överhuvudtaget är en bra fett och proteinkälla. Att jag köpte just äggvita beror på att jag ska baka mina egna proteinbars, och det ska vara hela 740g äggvita i!!
När jag beställde från fitnessguru, så var min älskade kokosolja slut på lager. Så idag köpte jag rent ekologiskt kokosfett från Hälsokraft. Detta kokosfett ska inte förväxlas med cocosfett som säljs i dom flesta matbutiker (silvrig förpackning), den innehåller härdat fett, och rekommenderade användningsområden är t.ex fritering.
Jag köpte även naturellt proteinpulver från HälsokraftFörsta gången för min del, men det ska inte smaka något, utan ska enkelt gå att smaksätta på egen hand om så önskas. 

Själv så tänkte jag boosta min egen mat med extra protein, typ slänga ner ett par skedar i köttfärsåsen eller liknande. Men den går även att blanda ut med vatten/mjölk som vilket annat proteinpulver som helst. Återkommer med omdöme sen när den prövats!! 😉👍
Sist men inte minst så kom ett efterlängtat sms. Mitt paket från fitnessguru fanns att hämta på min närmaste ICA-butik, jay!! Det blev One Whey (protein) med smak av jordgubb/vit choklad, One Meal (protein/kolhydrat, kan användas som tillskott eller ersätta mål!) med smak av Belgisk Choklad, en låda med proteinbars med smak av Banan/Choklad, samt en portionspåse av One Whey med smak av Pistage/Kokos. 
Fick en proteinbar med smak av kokos på köpet, så galet god!! Den blev ett perfekt mellanmål när jag var på stan! 💕👊 Barsen får jag däremot inte äta nu under min sockerfri månad, eftersom överdraget innehåller socker. Kom på det nu! 😏

Äter ni mycket rena produkter?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera