Ännu ett arbetspass avklarat!


Bilden är tagen två timmar in på arbetspasset, så ni kan ju tänka er va fullt och fint det var när jag gick hem 5tim senare :)

Nu är man hemma från dagens arbetspass. Kastrullen står på spisen, det blir lite spagetti och köttfärssås till en hungrig mage. Jag är sjukt hungrig!

Jag somnade sent och har varit vaken sen kl.4. Jag åkte till jobbet kl.6 och blev stående där i ca 10min innan jag fick tag på min kära vän och kollega, Veroni.. som kom på att hon sagt fel tid till mig. Jag skulle börja 1½timme senare, så det var bara att ta bilen hemåt igen. Tur att man har bil, annars hade jag blivit smått galen. Jag vågade inte lägga mig igen när jag kom hem, så jag låg och slötittade på Big Brother.

När jag väl var på jobbet igen så var det fullt upp. Idag jobbade jag bara på frukt & gröntavdelningen. Lite skönt att kunna koncentrera sig på en avdelning. Jag lyckades gå igenom hela lagret och plockade väl upp ca 8pallar med frukt & grönt. Det blev så fint, både ute i butiken och på lagret!

Någon rast har jag dock inte tagit. Så gissa om magen skriker efter mat! Efter maten blir det en powernap tills barnen kommer hem, och när de har lagt sig ikväll så ska jag ägna några timmar till studierna. Jag behöver bli klar med inlämningsuppgiften väldigt snart, helst ikväll. Eftersom resten av veckan blir väldigt intensiv med jobb, både på posten och i butiken.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera