Allting har ett slut...

Lilleman var imponerad av bilen med pokalen på taket! 😊💕

Snart dags att säga bye, bye till Falun för denna gång. Det har varit en mysig, rolig och spännande helg!

Barnens pappa och hans kompisar har redan åkt hemåt. Själv så bokade jag ett senare tåg hem för att hinna se klart finalen och prisutdelningen.

Jag och barnen har även tagit en runda på stan, och inhandlat lite nya kläder. Ingen av oss hade ju med oss något direkt ombyte, eftersom vi glömde ena väskan i bilen, vid tågstationen där hemma!!!

Men tur i oturen, jag fick ju spendera lite pengar på det jag gillar mest, efter träning förstås, nämligen på shopping!! 😉

Det blev varsitt set med kläder till barnen, och lite smått till mig på Gina Tricot. Där hittar man alltid något, och till bra pris dessutom. Köpte bl.a 3st t-shirts för 99kr/st.

Nä, nu ska vi röra oss ner mot tågstationen, (Lämnade all packning på hotellet medan vi shoppade), så vi hinner äta lite mat innan tåget går.

Sen blir det film på tågresan hem. Datorn är laddad både på batteri och barnfilmer! 😊👍
Pansar hälsade som sagt på, han hade nog lite vänner som var med och tävlade. Pinsam som jag är så råkade jag hälsa på honom som att vi känner varann. Ni vet på det där sättet när man sett någon i media väldigt mycket, det känns lite som att man känner dom. Ja ja, jag bjuder på det! 😂

Autografen jag fick var ju barnens pappa som fixade när han sprang på honom i kaffekön ha ha.
Trollens nya kläder! 😊👍<

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera