Denna bloggen ska bort men är inte borta än, ska börja blogga på min nya blogg http://www.nattstad.se/bydejanaa

puss 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello darlings!

Vet inte hur många gånger jag startat om på nytt men detta är den sista. Ska nämligen fixa en ny blogg, med ny design, ny typsnitt och nya bilder. Så ska jobba på med det direkt efter detta inlägget. Kommer nämligen byta bloggnamn men inte bloggportal, kommer stanna kvar här. Och jag svär på min mamma att det kommer bli fler inlägg än va jag gjort hittills och och mer updates. puss 😘 

Likes

Comments

Darlings!..

Inte bloggat på länge nu, måste verkligen säga att jag inte haft tid från skolan och speciellt träningarna. Har haft sjukt många träningar den senaste tiden pga att vi har uppvisning inom en kort tid och skolan har vi gått igenom planeringarna inför Nationella proven. 

Vi har vårt första nationella prov i svenska på måndag, är inte så jätte nervös när det gäller svenskan men när det kommer till matte och No då jävlar är jag sjukt rädd, haha. De två ämnena är inte mina bästa måste jag verkligen säga. Men innan har jag verkligen inte fattat någonting i matematiken men nu förstår jag mycket mer, tack vare extra lektionerna jag gick på morgonen, de har verkligen hjälpt mig, fortsätter att gå då och då men inte så ofta som innan.

Men nu ska jag VERKLIGEN ta tag i det och börja göra mina inlägg mycket oftare! 

Just nu sitter jag och äter pommes med majonnäs, sjukt gott! För er som inte provat det så rekommenderar jag det verkligen, hihi.

Lite senare ska jag hjälpa mamma med några saker så det får bli något inlägg lite senare. puss 😘


Likes

Comments

🎀 Älskar Vodka, men dricker bara på fester.

🎀 Har en lillebror och en äldre bror ( halvbror)

🎀 Faller ganska snabbt för en kille

🎀 Ska egentligen gå gymnasiet men går i 9an. 

🎀 Älskar shopping, tackar aldrig nej till det

🎀 Rökte innan, men SLUTAT med det.

🎀 hatar när folk snackar skit! speciellt bakom ryggen.

🎀 Har inte så jätte bra kontakt med mina föräldrar även om ja bor med dem.

🎀 Har ingen kontakt med min halvbror

🎀 Gillar mer att hänga med killar än med tjejer

🎀 Kan vara blyg ibland, men när jag har lärt känna dig, va beredd på some crazy shit.

🎀 Är alltid mig själv vart ja än går

Likes

Comments

Godmorgon darlings!

Ska äta frukost strax och sedan fixa mig med stress, vaknade nämligen senare än vad jag skulle så hjälpte inte min lillebror med frukosten, dumt av mig. Men är ganska pigg vilket innebär att min dag och skoldag kommer gå toppen, haha! Men skoldagen blir ganska kort idag, börjar 10.15 och slutar 14.30 , skönt asså!

Om jag inte är pigg så går dagen åt skogen, och jag hatar det rejält. Men men, det får bli som det blir. Ska inte göra något speciellt när jag kommer hem förutom att jag måste skicka in min process från syslöjden.

Ska göra ett inlägg senare om ''vad ni inte vet om mig'' ska bli ganska kul ändå att få skriva ner det,haha.

puss 😘

Likes

Comments


Hello darlings!

Lite sent blogginlägg men har inte hunnit blogga under dagen. Igår var det internationella kvinnodagen och jag fick present från min halvbror som inte ens är här, han skickade nämligen present till mig, ganska överraskande eftersom att han inte har hört av sig på gud vet hur länge... Blev ganska glad!

Men aja, idag har vi STOR STÄDAT hela lägenheten, jag som hatar att städa men måste ända ha det rent, haha. Igår var jag jätte upptagen att jag knappt kunde snacka med min kusin, vilket var skit viktigt, men hann göra det senare på kvällen innan hon skulle lägga sig. 

Ska också lägga mig nu så jag kommer upp imorgon bitti. Börjar nämligen 10.15 men måste upp tidigt för att hjälpa min lillebror med hans frukost osv. Men också hinna fixa mig till skolan. Men det hoppar in ett inlägg imorgon bitti då jag verkligen hinner blogga innan  

skolan. puss 😘

Likes

Comments

Sitter just nu på en so lektion,  fast det räknas inte som en lektion eftersom att vi har vikarie. Vår ''riktiga'' lärare är typ sjuk eller fan vet jag. Förlåt ifall jag har svär så mycket men har gått loss. Har precis snackat om med en lärare om att han sa till min spanska lärare att sätta ett F på mig i ämnet och liksom vafan! Bara för att jag varit borta sjukt många gånger från skolan. Besöker sjukhuset , inte så ofta men typ 2 gånger om månaden eftersom att jag har problem med mina höfter, jag går normalt och så är helt frisk men har sjukt ont i mina höfter så har rönkat  dem och vi väntar på svar.'

Ett plus är att jag börjat snacka med Dawid ( mitt ex)  han grät framför mig och bad om förlåtelse och vi snackade igenom det. Jag tycker inte att killar ska gråta framför sin tjejer, det är min åsikt. Ni får säga vad ni vill men tycker inte dem borde göra det! Men med Dawid så var det en annan sak. Får göra update sen när jag kommit hem, ska ha No labb snart och då får vi inte använda datorer. puss 😘

Likes

Comments


Hello darlings.

Sitter just nu och väntar tills klockan blir 10.15 så att jag kan sticka till skolan, är nämligen inte där nu eftersom att jag inte ville dit och vara där  på hela förmiddag så ska nämligen dit vid lunch istället. Sen har jag bara 3 lektioner efter lunch och sedan slutar jag för dagen!

Men över till något helt annat. Känner mig sjukt dum att jag inte bloggat sen i Måndags, ja har kunnat men det är så att jag inte orkat, är så j*vla skoltrött så att det inte är sant, men från och med idag så är det updates som gäller och jag svär på min mamma det ska hända! 

Ska platta håret sedan ska jag äta och fixa mig, tänker inte gå till skolan med mjukisbyxor idag igen, Har nämligen gjort det hela veckan, då jag inte haft samma byxor men bytt,en dag har det varit adidas mjukis, sen en annan dag Nike osv. Ska ha dator hela eftermiddag så kan göra updates, kul va? Haha. puss 😘

Likes

Comments

Hello darlings! 

Som rubriken lyder så har jag varit ganska upptagen dem senaste dagarna, och därför jag inte kunnat göra updates. Jag kanske inte gör så jätte mycket på helgerna men träffar vänner, åker till Lund ganska ofta och då brukar jag inte vara hemma på dagarna. 

Idag har jag inte varit o skolan på hela dagen men därför sa jag till mamma att jag slutade kl 12 och sedan kommit hem, dumt av mig men orkade verkligen inte gå till skolan idag. Men det var inte lönt egentligen, började 10.15 och slutade vid 2 så liksom tycket inte att det var lönt. 

Precis kollat att jag har kategorier  på mina inlägg men inte lagt in något än, och det måste jag verkligen bli bättre på för annars är det dumt o ha kategorier. Imorgon är det studiedag, skit härligt, ska träffa Maja och vara med henne hela dagen. För det första måste vi snacka ut om olika grejer som är väldigt viktiga men bredvid det ska vi samtidigt spela fotboll o allt annat kul.

Just nu har jag ingen bild då jag måste ta lite bilder, men annars kommer dem upp senare. puss 😘

Likes

CommentsHello darlings! Har inte gjort så mycket idag. Just nu skypar jag med Johanna och snapchatar med andra, haha. Det är så det går när man har tråkigt. Igår var det Fredag och jag var i stan och fick med mig två likadana tröjor fast i olika färger. Ska snart få pengar av min morsa så ska jag bygga naglar till en fest. Får bli surprise. Kan bara säga att de ska vara spetsiga. 

Ska gå o kasta sopor och sånt eftersom att mamma tvingar mig till att göra det, hatar att kasta sopor. Ska vara uppe ganska länge så kan göra massor med updates, hihi. Och jag lovar att det ska bli av! puss 😘

Likes

Comments