Vilken överraskning

Dem här blommorna är så vackra! Både BÅ och jag fick var sin bukett så jag slog ihop dem till denna gigantiska blomsterkvast.

Vi blev överraskade med att en av våra elever har gett Focus Business School ett kontor i Negombo. Helt galet! Han hörde av sig och ville att vi skulle komma ner och titta på hans kontor. Okej kan vi väl göra tänkte vi och hoppade upp på cyklarna. Vi blev så förvånade när vi insåg att vi skulle inviga vårt egna kontor. Klippa band och testa kontorsstolen. Så fint! Här får vi också ha vår turistbyrå! Hur bra är inte det!? Detta är så ofattbart!

Förutom att bli överraskade så sitter vi/jag i många möten just nu. Dels så är det mina egna projekt och dels så är det våra gemensamma projekt i Indien och här på Sri Lanka. Såååå mycket på gång! Det blir en hel del fika och tedrickande! Gillas av mig! (Suddig bild. Ursäkta!)

Det är så bra att vi ha fått vår egna nyckel nu till kontoret i Colombo. Då kan vi springa när det är lite svalare och solen börjat gå ner. Det är så skönt att få röra på sig när man suttit en hel dag.

Vi har ju fått in fiber i huset också! Här kör man i luften inte i marken som i Sverige. Två dagar så hade dem fixat allt! Kanonbra! Gillar jobbilen! Och så ser ni kanske att grannen lägger om taket.

Imorgon drar vi till vårt hotell i bergen för att kolla hur renoveringen går och jag har några möten på vägen! Ha det så gott!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer