Stort, viktigt och komiskt

Ja här sitter jag och verkar viktig. Har till och med pimpat mitt skrivbord med en svensk flagga. Egentligen är jag så nervös att mina händer skakar. Det är jag som ska hålla i det här mötet och BÅ ska hålla sig i bakgrunden. Jag ska ha mitt allra första affärsmöte och dessutom på engelska. För mig är det en stor stund! Något jag burit på i 3 års tid ta nu sin start. Drömmen börjar bli verklighet! Nu kör vi!

Men än är det för tidigt att berätta för er om vad som är på gång. Någon gång i maj så tror jag att allt ska vara klart så att jag har något att visa upp. I det här projektet så är jag inte ensam utan min dotter Olivia jobbar med mig ifrån Sverige.

Vi är inne i en väldigt intensiv period nu och vi är så tacksamma att vi fick dem där 2 veckorna med karantän så att vi kunde förbereda oss. Det är många möten och planer görs för framtiden. Här sitter vi och jobba med en arbetsplan för hotellet. Skulle kunna säga att det är Focus Business School i praktiken.

Vi sitter också och väntar på olika dokument som ska fram för vårt visum. Vilket betyder att vi hamnar på olika ställen och få sitta och vänta som här hos vår revisor. Denna visumkarusell som är som en enda komedi som dessutom fått ytterliggare tillägg. Två nya dokument ska fram och för att få 1 av dem så måste vi lämna in 4 papper.

Här är förresten ett nytt snacks, morukku. Smakar som fritterade ostbågar med chilismak. Nej jag vet inte hur jag ska beskriva det! Gott i alla fall.

Vi syns snart här på bloggen igen!

Kram Annika


Gillar

Kommentarer

Marbellatanten,

Spännande med nytt projekt 😊

marbellatanten.wordpress.com/
liilah
liilah,

Håller tummarna att det går bra!

nouw.com/liilah