Självkarantän tillsammans

Vi skulle hämta T och C vid hotellet och visa dem runt lite i Negombo. Planen var också att vi skulle ut och äta innan C. skulle åka hem. T. skulle vara kvar på Sri Lanka för att och jobba. När vi kom till hotellet så var det bara C.s PCR-test som kommit och inte T:s. Eftersom C var negativ så följde hon med oss och vi visade kontoret och vi käkade glass på Rio.

Vi åkte tillbaka till hotellet för att hämta T. och allt bagage. Då visade sig att T.s test var positivt. C. fick kliva ur bilen och den sanerades. Vi fick sedan lämna dem och skulle bli kontaktade om ett tag.

Efter en halvtimme så fick vi beskedet att dem rekommenderade oss att vara i självkarantän i 3 dagar och var det tillsammans. Så så fick det bli. På bilden sitter vi och fikar. Grabbarnas T-shirtar är ju rätt roliga på bilden. Vi fikade inte hela dagarna utan passade på att planera och jobba på med våra företag så gott det gick.

Min mage började krångla också. Tror det kan vara magkatarr!

Tänk att mitt i allt detta så får vi en liten hälsning från Ellen med första teckningen, kort och favoritgodisar.Bästa!

Tillbaka till T och C. C. fick vara kvar på sitt hotell och T. skickades vidare till ett sjukhushotell för covidsmittade. Nu hör det till saken att både T. och C. hade corona i november. T är inte en person som fann sig i detta. Han krävde ¨a second opinion¨ och ett nytt test (som han själv skulle betala). Och det var nu det blev märkligt. Man vägrade att låta T ta ett nytt test fast även en läkare bad att han skulle få göra det. Vi började nu inse att det vi annat stämde. Det är helt enkelt så att man manipulerar tester för att hotellen behöver gäster och man kan hålla dem kvar eftersom dem följer lagen. Så tror vi att det är i alla fall.

Hur som så fick dem i alla fall släppa C efter några dagar och hon är nu hemma. Jag kan säga att både T, Bå och vår medarbetare har ringt och varit på alla inblandade. T. släpps på torsdag eller fredag.

Imorgon så ska ni få se lite fina bilder från vår resa i helgen! Ha det gott!

Kram Annika

Gillar