Min plats på jorden

Jag går omkring med bubblande känslor inom mig. Jag är så glad att mina två projekt är på gång så smått. Endast myrsteg är tagna men det känns så roligt. Igår presenterade jag min ena idé för min vän och rådgivare Fatima och hon sa bara YES! Det här är så bra! Jag vet redan 5 kvinnor som kan vara våran testgrupp. Det är samma tankar som jag har haft fortsatte hon. Någon gång i april ska ni få veta vad vi vill dra igång och ni kommer troligtvis att gilla det också. Förutom detta så hade Fatima med sig något som passade som handen i handsken till det andra projektet så det blev ett lyckat återseende på många sätt. Nu till något helt annat!

Vi kom tillbaka sent fredagkväll ifrån Knuckles och vårt hotell där uppe. Detta hotell som skapat så mycket bekymmer av olika slag men ändå så kär plats för oss. Det är ligger på en av jordens vackraste platser.

Klockan 6 ska du gå upp på soltaket och möta dagen när solen går upp och väcker naturen med sina strålar. Stå där och höra fåglarna som kvittrar och bruset av alla vattenfall. Det är magiskt!

Bergen som är så höga och beklädda med regnskogsdjungel får dig att tappa andan. Nere i dalen ser du terrasser med olika grönsaker som odlas och en smal slingrande väg. Och efter en stund så hör du ljuden från byn som sätter igång sin vardag. Har du tur, vilket vi hade, så får du se den svarta örnen flyga omkring och beskåda sitt konungarike!

Å så här! Min punkt på jorden som jag anser är jordens vackraste plats, på bron mitt i byn! Denna dag var det visserligen tvättdag men det här måste vara en bit av Edens lustgård!

Anledningen till att vi var här uppe är att vi skulle vara med och inviga restaurangen som ska startas upp. Här tänder man en eld och sätter en lerkruka med mjölk i över den. När den kokar över så symboliserar det ett startskott. Sedan tar man skummet och går omkring och skvätter på området som en invigningsritual.

Två familjer har gjort det så vackert och rensat upp.

Här ser ni ett riktigt godisbord med sötsaker förutom riset i kuber i den stora lergrytan. Det riset äter man tillsammans med en chilipasta/röra och en löksalsa.

Så många vackra detaljer!

Te i en kokosnötskopp.

Nu väntar en vecka full med möten och visumansökan! Mycket spännande saker på gång och i morgon börjar mars!

Ha det så gott!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer