Jobbigt läge

Vilken vecka så långt! Coronaproblem i HV och jag vill vända på SHL-tabellen! (Jobbigt läge precis som grodan på bilden) Zlatan är med i svensktruppen och jag säger nä Gud är du inte men välkommen till landslaget! Våra dagar har hittills varit ganska fullbokade med en blandning av fixa saker hemma och jobba i Colombo.

BÅ lyckades få punka 2 ggr samma dag. Det är tur att vi har en cykelreparatör nära vårt hem och han har att göra med alla punkteringar.

Coola pallar på Dialog i Negombo. Vi var där för att fixa en ny router eftersom våran har krånglat.

Mannen i svartmask är en av våra elever som gått FBS. Nu har han startat ett Perera and Sons-café i Negombo. Vi åkte förbi och tog en juice hos honom härom dagen. Vi är så glada för hans skull!

Igår hade vi en liten examenscermoni för våra on-line studenten som avslutat delkurs 1. Fantastisk klass med många projekt på gång. Vi har bland annat en kvinna i Pakistan som vill starta upp en skola för afganska flyktingbarn som lever under hemska förhållanden på soptippar osv. Ska bli spännande att följa hennes arbete.

Nu sitter jag här och tittar ut genom balkongen på kontoret. Är riktigt eftermiddagsseg men hoppas att kunna springa lite senare. Regnet kommer och går så vi får se om det blir någon löparrunda.

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer