Januari och vintern

Det ligger som ett fint puder på träden i skogen och i trädklykorna har det samlats små snödrivor. Marken som har blivit täckt av ett mjukt vitt täcker kan äntligen få säga godnatt och vila tills våren. Naturen får lugna ner sig och komma till ro. Ingen stress att producera klorofyll utan istället ladda för att längre fram i vår explodera i färg, form och ljuvlig doft! Välkommen minusgrader och välkommen snön!

Äntligen kan barnen hitta aktiviteter att göra. Full fart i backen! Själv hoppas jag att det snart bli spårat så att jag kan åka skidor! Jag njuter av att eftermiddagarna blivit längre med någon minut varje dag!

Nu har julen sagt hejdå och in kommer blåbärsris och vackra tulpaner, en januaritradition!

Några dagars jobb har det blivit på förskolan denna veckan men annars mycket lediga dagar. En skön start på det här året!

I morgon så börjar jag ett nytt vikariejobb under januari som resurs och lärare på en skola. Lite blandat med dagar på förskolan också!

Nu hoppas vi att få åka till Sri Lanka i början på februari. Vi fick nämligen en fin julklapp att vi fått inresetillstånd! Nu är det ett speciellt inresevisum som ska fixas och sedan drar vi. Men vi måste ha stort tålamod som vanligt!


Lite tyst kan det bli här nu men 1:a februari är jag tillbaka! Lite hejdå till sociala medier ett tag! Hoppas vi syns då!

Kram Annika

Gillar

Kommentarer