Före och efter

Ja nu är huset äntligen färdigt och klart! Aldrig någonsin har det varit så rent och fräscht så det som var ett kaos vändes till något väldigt positivt!

Det blev en rejäl storrengöring och idag gjorde jag det sista. Jag har plockat ner alla lampor och tvättat kuporna och försökt göra det lite höstligt med svart och guld. Jag har ju inte så mycket att pynta med utan tar det jag har hemma.Före och efterbild i mitten.

Städfirman var så bra och dem var här i 2 dagar. På lördagen tog dem själva städning och i söndags polerade och hjälpte dem oss med golven både ute och inne.

Vi fortsätter också att jobba på som här där vi sitter i ett planeringsmöte för vår resebyrå. Vi är snart klara med vår hemsida och vi håller på att förbereda oss inför öppnandet av landet.

Och så ska en skylt upp så att man kan hitta till vårt kontor i Negombo så vi har haft några killar som ska ge oss ett pris.

Det är fortfarande lockdown fram till 21 september. Det går alltså inga bussar eller tåg, inga bröllop eller sportarrangemang osv. Priserna på allt stiger och man trycker upp en hel del rupies, vilket innebär en valutainflation. Ryktet säger att det kommer att öppnas upp efter den 21 och vi ser redan nu att fler och fler affärer startar upp sina verksamheter igen. Restauranger och caféer har take away och hemkörning så vi lyxar till det och beställer ibland. Annars går det alltså att få tag på allt som vi behöver men som sagt allt är dyrare.

Ha det så gott!

Kram AnnikaGillar

Kommentarer